5 tips om heerlijk te ontspannen in je woonkamer

Eigen haard is goud waard. Daarom is binnen zijn met een knisperend haardvuurtje in je woonkamer op een gure avond een heerlijke manier om te tijd door te komen. Maar er zijn meer manieren op je woonkamer om te toveren in een ontspanpaleis. Daarom geven wij je 5 tips om heerlijk te ontspannen in je woonkamer.

5 tips om heerlijk te ontspannen in de woonkamer

Goed geluidssysteem

Goed geluid bij je muziek, film of tv-serie is een luxe die een investering vereist. Er bestaan tegenwoordig verschillende fijne geluidssystemen, die je de ervaring kunnen geven dat je omgeven wordt door het geluid, en ook nog eens met de smartphone te bedienen zijn. Zo kun je vanaf de bank of je stoel je favoriete muziek aanzetten en er volop van genieten. Maar ook bij het televisiekijken voegt goed geluid toe aan de ervaring dat je er middenin zit. Daarbij hoort natuurlijk wel een passend abonnement voor internet en tv, waarbij je alles kunt kijken wat je zou willen kijken, of zelfs een abonnement voor alles in 1 wanneer je een vaste telefoonlijn wilt hebben.

Wijnrek

Een lekker wijntje aan het eind van de dag kan net voor dat extra beetje ontspanning zorgen. Wanneer je dit met mate doet, mag je jezelf best verwennen met een wijn die je écht lekker vindt. Verzamel je favoriete wijnen in een mooi wijnrek dat je in je woonkamer kunt plaatsen, en een goed glas ontspanning is altijd binnen handbereik voor jou wanneer je op de bank zit en eigenlijk wel zin hebt in een wijntje.

Massagestoel

5 tips om heerlijk te ontspannen in je woonkamer #massagestoel 

Wie houdt er nu niet van een massage? Het liefst hadden we allemaal natuurlijk een professionele masseur met een massagetafel en handdoeken voor ons klaar staan thuis, maar dat is maar voor weinigen weggelegd. Een massagestoel geeft je de mogelijkheid om een massage te krijgen wanneer jij dat wilt, en je kunt het ook nog lekker voor de televisie doen. Ontspannen keer twee dus.

Comfortabele vloer

Niets is fijner dan te zeggen ‘ik ben klaar voor vandaag’ waarbij je je schoenen uit kunt trekken en lekker op je sokken verder kunt lopen door het huis. Dit is alleen minder prettig wanneer de vloer koud en hard is. Vloerverwarming is heerlijk voor de voeten en maakt ook een harde vloer een genot om op te staan of lopen. Maar een zachte ondergrond doet ook wonderen. Daarom is vloerbedekking - of tapijten als alternatief - één van de beste manieren om je woonkamer extra comfortabel te maken.

Hoekbank

Niet iedereen is al overtuigd van de meerwaarde van een hoekbank ten opzichte van een ‘gewone’ bank of fauteuil. Maar wat de hoekbank biedt, is de mogelijkheid om met de benen op de bank en een volledige rugsteun recht in de richting van het televisiescherm te kunnen zitten. Dat is toch echt de fijnste, meest ontspannen positie voor een rustig avondje voor de tv. Daarnaast maakt een hoekbank ook efficiënter gebruik van de ruimte, juist doordat er een zitplaats in de hoek is.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen