pinterest
5 redenen om een vuurschaal te kopen

5 redenen om een vuurschaal te kopen

Hoewel het heerlijk is om in de winter voor de open haard te zitten, is het ook in de lente en zomermaanden wel fijn om jezelf buiten lekker op te kunnen warmen. En een barbecue is natuurlijk een geweldige aanvulling op de tuin, maar een vuurschaal kopen levert je net dat beetje extra’s op. Er zijn zoveel redenen waarom een vuurschaal kopen op je planning zou moeten staan, dat we besloten hebben ze even voor je onder elkaar te zetten! Zo weet jij straks precies waarom een vuurschaal kopen nog het enige is waar je aan kunt denken!

Afbeelding

1. Langer genieten

Hoewel de lente en zomermaanden vaak erg aangenaam zijn, koelt het op een gegeven moment toch wat af. Het aanschaffen van een warmtelamp kan veel oplossingen bieden, maar vraagt ook weer om een investering en verbruikt flink wat energie. Een vuurschaal geeft daarentegen net zoveel warmte, en is een stuk goedkoper!

2. Direct sfeer

Laten we eerlijk zijn; niets zo heerlijk als genieten van de frisse buitenlucht terwijl je lekker in het kampvuur kunt staren. Hoewel een wild kampvuur in de achtertuin een minder goed idee is, is een vuurschaal hier wel bij uitstek geschikt voor. Een vuurschaal in je tuin brengt dan ook direct sfeer, romantiek en gezelligheid.

3. Alle seizoenen lekker buiten

Het is zo ontzettend jammer dat we tijdens de herfst- en wintermaanden minder vaak kunnen genieten van de late uurtjes in de tuin. Met een vuurschaal wordt dat natuurlijk een ander verhaal. Zo kun je het hele jaar door genieten van het gezellige samenzijn en blijf je op hetzelfde moment gewoon lekker warm. Wat lekkere warme chocolademelk erbij en genieten maar!

4. Multifunctioneel

Daarnaast kun je een vuurkorf voor allerlei zaken gebruiken. Hoewel je deze natuurlijk vooral zult gebruiken om warmte en sfeer te creëren, kun je de vuurschaal ook omtoveren tot barbecue. Stook het vuurtje lekker aan, plaats er een grillrek op en barbecueën maar! Begin de avond met het grillen van een lekker visje, en zodra het wat kouder wordt verwijder je de kolen, voeg je wat hout toe en laat je het vuurtje je lekker warm houden.

5. Diversiteit in keuze

De vuurschalen staan ook gewoon ontzettend mooi in de tuin, en komen in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een vuurschaal met, of zonder deksel. Of een vuurschaal met super modern of juist ultra traditioneel design. Je kunt er zowel qua functies als qua modellen echt alle kanten mee op.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen