Dé haardenwinkel van Nederland

Bioethanolhaard-shop is hét platform, wanneer je op zoek bent naar een sfeerhaard tegen de laagste prijs. Bioethanolhaard-shop is erg klantgericht en een belangrijk doel is dan ook: klanten blij maken. De werknemers van bioethanolhaard-shop geven je advies met verstand en werken keihard om de perfecte haard te bezorgen. 

Bioethanolhaard shop #haard #haarden #haardenshop

Over bioethanolhaard-shop

In 2014 is bioethanolhaard-shop opgericht door twee broers. In het begin richtten ze zich alleen op Denemarken, maar momenteel hebben ze tien verschillende webshops, die zich richten op de Britse, Deense, Duitse, Finse, Franse, Nederlandse, Noorse, Poolse, Spaanse en Zweedse markt. 

Hoe onderscheidt bioethanolhaard-shop zich?

Bioethanolhaard-shop streeft ernaar om lagere prijzen te hanteren dan de concurrentie en klanten supersnel te helpen. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat 100% van de klanten voor-, tijdens- én na de aankoop tevreden is! Vanwege de lage prijzen kan het bedrijf een prijsgarantie bieden. Als een klant een haard ergens anders goedkoper vindt, geldt de laagste prijs en wordt er nog eens 10% korting aangeboden.  

Het assortiment 

Bioethanolhaard-shop heeft een enorm gevarieerd assortiment. Het bedrijf heeft niet alleen bio-ethanol haarden, maar ook Opti-Myst waterdamp, elektrische, gas- en houthaarden. Een erg breed aanbod dus. Bijna al deze haarden zijn verkrijgbaar in een vrijstaand, hangend en inbouwmodel. 

Naast haarden verkoopt bioethanolhaard-shop ook nog verschillende accessoires, zoals bio-ethanol, decoratie, glas, geurtjes en benodigdheden voor de bio-ethanol haard. In totaal zijn er 24 verschillende merken te verkrijgen op de webshop, waaronder bekende merken als Cocoon Fires, Dimplex, Planika Fires, DRU Fire en Ebios-fire. De bio-ethanol haarden worden het meest verkocht, maar de elektrische en Opti-Myst waterdamp haarden zijn bezig met een opmars en worden steeds populairder. 

De voor- en nadelen van de verschillende haarden

Elk type haard heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo hebben bio-ethanol, Opti-Myst waterdamp en elektrische haarden geen schouw nodig. De haarden stoten namelijk geen roet, rook en as uit. De afwezigheid van een schouw zorgt voor veel flexibiliteit en vrijheid. Een haard kan eenvoudig verplaast worden en op meerdere plekken gebruikt worden. Gas en -houthaarden daarentegen hebben wel een schouw nodig. Het is niet mogelijk om deze haarden zomaar te verplaatsen. Daarnaast is de installatie van gas- en houthaarden een stuk complexer vanwege de schouw. 

Voor veel mensen is de warmteafgift van gas- en houthaarden belangrijk en iets dat ze missen in bio-ethanol en Opti-Myst waterdamp haarden. De belangrijkste bijproducten van bio-ethanol vuur zijn water en warmte. De haard stoot dus wel wat warmte uit, maar de warmteafgifte kan niet vergeleken worden met dat van een primaire warmtebron. Een elektrische haard kan naar behoefte warmte uitstoten. 

Als we kijken naar het vuur dat de haarden produceren is er ook een groot verschil. Zo produceren bio-ethanol, gas- en houthaarden écht vuur. Het vuur in deze haarden moet handmatig of automatisch ontstoken worden. Bij Opti-Myst waterdamp en elektrische haarden gaat het anders. Beide haarden kunnen met een afstandsbediening en/of telefoon bediend worden.

Ten slotte de brandstof. Elektrische en Opti-Myst waterdamp haarden zijn qua brandstof het goedkoopst. Elektrische haarden hebben namelijk alleen stroom nodig en Opti-Myst waterdamp haarden stroom en water. Een bio-ethanol haard brandt op bio-ethanol, een gashaard brandt op gas en een houthaard op hout. De kosten van deze brandstoffen hangen af van de frequentie waarmee de haard wordt gebruikt. 

Neem contact op met bioethanolhaard-shop!

Ben je op zoek naar een betaalbare haard? Bekijk de site van bioethanolhaard-shop dan eens. Wie weet vind je hier jouw droomhaard. Neem bij eventuele vragen contact op met de klantenservice. 

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief