Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Stel zelf je kachel samen

Stel zelf je kachel samen

Ben jij op zoek naar een kachel die past in jouw moderne woonstijl? Stel dan jouw unieke kachel zelf samen. De Stack Stove van Art of Fire is naar eigen wens modulair op te bouwen.... meer »

Italiaanse design kachel

Italiaanse design kachel

Je vindt kachels in alle soorten en maten, maar wanneer je voor Italiaans design kiest mag je een echte eyecatcher verwachten. Deze Stack Stoves van Art of Fire zijn in verschillen... meer »

Inbouwhaard met liftdeur

Inbouwhaard met liftdeur

Wanneer je een inbouwhaard wilt aanschaffen, is het goed om vooraf te bepalen hoeveel zicht je wilt hebben op het vuur. Je kan namelijk kiezen voor een fronthaard, hoekhaard of een... meer »

Inzethaard met witte lijst

Inzethaard met witte lijst

Door een haard in te bouwen wordt deze automatisch onderdeel van de muur en is hij minder aanwezig dan een vrijstaande kachel. De meeste haarden zijn uitgevoerd met een zwarte deur... meer »

Inzethaard met aslade

Inzethaard met aslade

Vind jij het ook lastig om het as na het stoken van de houthaard op een nette manier te verwijderen. Bij de Comfort Line 70 S/D van SAEY wordt het je heel gemakkelijk gemaakt. Deze... meer »

Inzethaard met strakke look

Inzethaard met strakke look

Wanneer je optimaal wil genieten van het vlammenspel van een houthaard, kies je voor een inzethaard waarvan het ontwerp blend met het vuur. Bij de Design Line van SAEY is daarmee r... meer »

Houtkachel met kookplaat

Houtkachel met kookplaat

We zien het steeds vaker terugkomen, een kachel die ook gebruikt kan worden voor het verwarmen en zelfs koken van gerechten. De Rika Cooc is zo'n multifunctionele kachel. Deze kach... meer »

Houtkachel met oven

Houtkachel met oven

De geur van vers gebak en genieten van een haard vuur. Het lijkt wel een droom die uitkomt bij de Rika Back. Deze prachtige slanke houtkachel heeft een strak uiterlijk, die qua kle... meer »

Moderne houtkachel

Moderne houtkachel

Ben je op zoek naar een moderne houthaard? De Rika Tema is een echte klassieker in een modern jasje. Hij is in diverse varianten te verkrijgen en kan naar smaak gepersonaliseerd wo... meer »

Houtkachel met traditionele look

Houtkachel met traditionele look

In een moderne woonstijl hoef je niet te kiezen voor een houtkachel met een moderne look. Een kachel met een minimalistisch en traditioneel uiterlijk past ook heel goed een deze wo... meer »


Volgende pagina »