Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Jotul GF 373 BF

Jotul GF 373 BF

JØTUL GF 373 BF Bekroond voor zijn ontwerp met talrijke onderscheidingen, de Jøtul GF 373 BF onderscheidt zich door zijn moderne design en zijn voetstuk basis. Het prachtige v... meer »

Jotul GF 400 BF

Jotul GF 400 BF

Schoonheid en prestaties komen samen in de combinatie van aardgas en gietijzer. De Jotul GF 400 BF valt op dankzij zijn nauwkeurige afwerking, geaccentueerd door het gietijzer en ... meer »

JAbq vuurschaal

JAbq vuurschaal

Een prachtig ontworpen vuurschaal van Janco de Jong, die vervaardigd is van zwaar corten staal. Dat maakt ‘m stoer, degelijk én onderhoudsvrij tegelijk. De vierkante schaal plaa... meer »

JAbq-2 tuinhaard

JAbq-2 tuinhaard

Nieuwe tuinhaard van Janco de Jong. Het comfort van binnen nu ook buiten! De JAbq-2 is een robuuste tuinhaard en een echte sfeer & warmtemaker voor buiten. Deze nieuwe haard vol... meer »

Waterketel

Waterketel

De waterketel van Janco de Jong is speciaal in de stijl van onze kachels ontworpen. Altijd heet water bij de hand en ideaal om het vochtigheidspercentage in uw woonkamer op peil te... meer »

Theepot

Theepot

De theepot van Janco de Jong is speciaal in de stijl van onze kachels ontworpen. Altijd heet water bij de hand en ideaal om het vochtigheidspercentage in uw woonkamer op peil te ho... meer »

Theelicht

Theelicht

De kachel brandt niet en u wilt toch een pot thee of iets anders warm houden? Dat kan met het theelicht van Janco de Jong. Eenvoudig een waxine licht in de houder plaatsen en u hee... meer »

Warmhoudplaat- treefje

Warmhoudplaat- treefje

Met deze warmhoudplaat kunt u zonder uw kachel te beschadigen een pot thee of bijvoorbeeld een heerlijke pan snert warm houden op uw kachel. Ook handig om er een keteltje water op ... meer »

Haardstel staand

Haardstel staand

Het nieuwste model haardstel van Janco de Jong bestaat uit een tang en een pook/blaaspijp. Deze hangen in een eenvoudige staander. Uniek is de pook, die niet alleen als pook gebrui... meer »

Houtbak aluminium

Houtbak aluminium

Lichtgewicht aluminium houtbak met RVS handgrepen. Gewicht slechts 3,8 KG Dus ook goed te tillen als hij vol hout zit, mede door de degelijk RVS grepen aan de zijkanten. Donker a... meer »


Volgende pagina »