Sunwood Marino Fiery Champagne Buitenhaard 2018

Limited edition buitenhaard lente 2018 // Geniet optimaal van het lenteseizoen met deze speciale uitvoering van de Marino buitenhaard: Fiery Champagne limited edition. Deze haard is alleen maar verkrijgbaar tijdens de lente, dus wees er snel bij.

Fiery Champagne, om de lente te vieren // De Marino Fiery Champagne staat symbool voor al het moois uit het lenteseizoen. Het is weer tijd het terras open te gooien, en samen met vrienden en familie te borrelen in de lentezon. Toch kan het tijdens de avonduurtjes wat koud aanvoelen, maar met de warmte van de Fiery Champagne editie kun je ook tijdens de avond lekker van de buitenlucht genieten.

Taittinger champagne cadeau // Aangezien wij deze lente iets speciaals willen meegeven, bieden wij bij iedere bestelling van deze limited edition een mooie fles Taittinger â Les Folies de la Marquetterieâ aan. Taittinger is net zoals wij ook een familiebedrijf, en één van de laatste gerenommeerde champagnehuizen waarbij de familie ook daadwerkelijk actief aan het roer staat.

Fiery Champagne is uitverkocht - geen zorgen! // De Marino Fiery Champagne is uitverkocht, maar onze Marino Buitenhaard in Custom Kleur is ten alle tijden beschikbaar. Meer informatie? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bel 010 521 1325 of stuur een e-mail naar verkoop@sunwood.nl.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen