Pelletkachel P-10 | Stûv

Pelletkachel P-10 | Stûv
Pelletkachel P-10 | Stûv

De pelletkachel Stûv P-10 is het resultaat van het technologisch onderzoek van Stûv en gaat de uitdaging aan van een houtverbranding zonder uitstoot van verontreinigende stoffen.

Met een uitstoot van CO en fijne deeltjes van bijna nul* loopt de kachel vooruit op de verwachtingen van de ECODesign 2022 norm en overtreft hij deze. De ergonomische en esthetische kachel kondigt een ultraperformante generatie houtverwarming aan.

Stûv nv is een Belgische onderneming die individuele verwarmingsoplossingen op hout en pellets ontwerpt, produceert en commercialiseert in een ode aan het vuur, zowel het functionele (verwarming) als het emotionele (schoonheid, esthetiek en gezelligheid van de vlammen). Om dit te verwezenlijken, legt Stûv zich een strikte lijn op die gebaseerd is op creativiteit, design, kwaliteit van de ontwikkelde producten en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consumenten. Het bedrijf wil duurzaam ondernemen met aandacht voor menselijke waarden. Stûv zorgt voor 100 rechtstreekse jobs en nog eens zoveel bij zijn onderaannemers. De onderneming heeft een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro, produceert jaarlijks zo’n 10.000 haarden, waarvan 75 % bestemd is voor export.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Pelletkachel P-10 | Stûv.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.