Pelletkachel P240 | Piazzetta

De PREMIUM PLUS LINE collectie van Piazetta heeft een nieuwe toevoeging: de P240 pelletkachel. Met een verfijnd design en hoog technologisch gehalte biedt deze kachel unieke kenmerken op het gebied van prestaties en comfort.

Bovendien voldoet hij aan de Ecodesign 2022 normen, wat betekent dat de milieuprestaties geoptimaliseerd zijn en hij beschikt over een 4-sterren milieucertificering.

Het ontwerp van deze kachel is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Het apparaat heeft twee volumes, waarvan de basis een groot reservoir (30 kg) verbergt. Het laden van pellets is dankzij de plaatsing van het reservoir zeer eenvoudig. De vuurhaard biedt een aangenaam zicht op het vuur en de uitlaat van de hete lucht vindt plaats via de opening verborgen in het profiel van de plint.

De kachel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en kan op twee manieren verwarmen: met het exclusieve Multifuoco system met geforceerde ventilatie en het systeem voor de kanalisatie van hete lucht naar meerdere kamers of voor volledige geruisloosheid met natuurlijke convectie, dankzij de functie Natural Mode en volledige uitschakeling van de ventilatie.

Het systeem Multicomfort Plus beheert de ventilatoren op basis van de gewenste temperatuur in de kamers, zodat verschillende temperaturen voor verschillende omgevingen kunnen worden gekozen.

Dankzij de standaard geleverde functie WIFI kan de kachel eenvoudig worden bediend met de My Piazzetta-app. Zo kan de in- en uitschakeling via wifi geprogrammeerd worden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Download de brochure voor meer informatie.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen