Ortner ST18 massahaard tunnelhaard

Ortner ST18 massahaard tunnelhaard
Ortner ST18 massahaard tunnelhaard
Ortner ST18 massahaard tunnelhaard
Ortner ST18 massahaard tunnelhaard

Massakachel Ortner ST18 is een kampioen in tijdwinst, toprendement, ecologische verbranding en heeft een heerlijk gezonde stralingswarmte. De 100% modulaire Ortner massakachel bestaat uit ceramische onderdelen en wordt gestookt volgens het "top-fire" -principe, waarin een grote hoeveelheid hout in één keer van boven naar beneden opbrandt. De opgeslagen warmte volstaat voor 12 tot 24 uur heerlijke stralingswarmte. 

De zachte en gelijkmatige stralingswarmte biedt een bijzonder warmtecomfort en een gezond binnenhuisklimaat. Daarnaast levert een Ortner massahaard extra energiebesparing op, doordat de stralingswarmte lang in de woning aanwezig blijft. Mensen met aan de luchtwegen verbonden chronische problemen rapporteren een duidelijk merkbare verbetering en een verlaagd geneesmiddelengebruik.

De Ortner massakachels vertonen verbrandingsrendementen van 85 tot 89 % en zijn bijzonder milieuvriendelijk door lage emissies, ondermeer inzake fijnstof. Ze beantwoorden met gemak aan de "Richtlinie UZ37" van het Oostenrijkse "Umweltzeichen", alsook aan de strenge duitse "BIMSCHV Stufe 2". De automatische luchtsturing ABS van Ortner biedt de best mogelijke verbranding en ook heel wat extra gebruikscomfort. Het Ortner Berekeningsprogramma staat ook toe om voor elke maatwerkhaard het rendement en de emissies te controleren, nog voor ze gebouwd is.

Elke Ortner haard kan bestuurd worden met de smartphone, tablet of PC, voor een laag houtverbruik, de laagste emissies en het hoogste gebruikscomfort. Uniek is de ontwikkeling op maat met een high-tech software, die absolute records verzekert inzake rendement en emissies, door een perfecte afstemming op rookkanaal en luchtaanvoer.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Ortner ST18 massahaard tunnelhaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.