Ortner GO8 massahaard

Ortner GO8 massahaard
Ortner GO8 massahaard
Ortner GO8 massahaard
Ortner GO8 massahaard

Ortner G08 massahaard of massakachel is een houthaard met stralingswarmte, die met een paar uur stoken 12 tot 24 uur warmte afgeeft. De accumulerende houthaard van Ortner heeft een toprendement en zorgt voor ecologische en gezonde verwarming.

Een Ortner massahaard wordt meestal gestookt volgens het "topfire"-principe, waarin een grote hoeveelheid hout in één keer van boven naar beneden opbrandt. In combinatie met de automatische luchtaanvoer kan men dit ook 's morgens doen en vervolgens naar het werk gaan. De snelheid waarmee de warmte wordt afgegeven wordt bepaald door de keuze van de ombouwmaterialen, zodat oververhitting zelfs in de best geïsoleerde woningen kan uitgesloten worden. Het resultaat is steeds een zachte, gelijkmatige stralingswarmte die een bijzonder warmtecomfort biedt, een gezond binnenhuisklimaat schept en extra energiebesparing oplevert doordat ze lang in de woning blijft.

Foto 2: Doordat elke Ortner op maat gemaakt wordt kan ook de warmteafgifte perfect afgestemd worden op de noden van de woning. Deze Ortner massahaard bijvoorbeeld is extra geïsoleerd binnenin, zodat hij in een laagenergiewoning niet tot oververhitting leidt.

Foto 3: Elke Ortner haard kan bestuurd worden met de smartphone, tablet of PC, voor een laag houtverbruik, de laagste emissies en het hoogste gebruikscomfort.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Ortner GO8 massahaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.