Open Air 8, VentDesign, ventilatie roosters die uw inbouwhaard echt af maken.

De open air 8 is een uniek ventilatierooster exclusief verkrijgbaar bij Heatconnect. Speciaal ontwikkelt om in gestucte meuren weg te werken waarbij slechts een smalle ventilatiesleuf zichtbaar blijft. Perfect strak weg te werken in de wand. V

erkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Gemakkelijk te installeren, met mogelijkheid tot aansluiten van aansluitstutten voor aansluiten van flexibele kanalen t.b.v. gerichte luchtafvoer. Informeer of kijk in onze brochure voor maatvoeringen.

De roosters zijn mee te stuccen en daarna op kleur te schilderen. echter ook behangen is een mogelijkheid. Zo ontstaat een bijna onzichtbare ventilatie opening, welke steeds aan uw interieurstijl aan te passen is.

Daarnaast is op de Open Air 8 gemakkelijk een aansluitstut te plaatsen waardoor u middels flexibele buis de warme lucht naar andere ruimten in uw woning kunt verplaatsen. Verwarm er bijvoorbeeld een slaapkamer of bovenverdieping mee.

Zo profiteert u dubbel van de opgebouwde warmte. Informeer op onze website of vraag informatie, prijzen en levertijden aan via: verkoop@heatconnect.nl. Ook verkrijgbaar als revisiedeur, welke nodig is bij pellethaarden, gashaarden of andere technische ruimtes waar men bij moet kunnen.

Breedte divers
Diepte divers
Hoogte divers
Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen