Morsø S10-70 houtkachel

Morsø S10-70 houtkachel
Morsø S10-70 houtkachel

De Morsø S10-70 is het nieuwste model in de serie na het succes van de Morsø S10. De Morsø S10-70 is de eerste hangende houtkachel binnen de S-serie. Het is een houtkachel met een aantrekkelijke modern uiterlijk gecombineerd met een geweldig aansprekend vuurzicht geworden. Deze kachel is het middelpunt van elke woonkamer. Het vermogen van 5kW maakt deze geschikt voor een gemiddelde kamer. Dit wandmodel houtkachel produceert 5kW en is geschikt voor ruimtes van 45 tot 105 m2.

Vele Morsø houtkachels gingen de S10-70 voor maar ook deze houtkachel is voorzien van het Nordic Swan Eco-label. Wat wil zeggen dat de kachel tot de zuinigste en schoonste houtkachels van zijn klasse behoort. Dat niet alleen, maar ook dat over gehele levenscyclus van het product is nagedacht. Van productie tot uiteindelijk verwerking tot schroot.

S serie
Onze ideologie bij Morsø is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. Morsø S is hiervan een sterk voorbeeld. We ontwikkelden een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch.


Productspecificaties Morsø S10-70 houtkachel
Breedte 40.9 cm
Hoogte 73.5 cm
Diepte 45.6 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Morsø S10-70 houtkachel.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.