Morsø 7642 houtkachel

Morsø 7642 houtkachel
Morsø 7642 houtkachel
Morsø 7642 houtkachel
Morsø 7642 houtkachel

De Morsø 7642 is ontworpen door Denemarken meest gevraagde ontwerpster. De gietijzeren houtkachel heeft mooie, ronde vormen en een groot glasoppervlak.

Morso 7600 serie

De Morsø serie 7600 is gebaseerd op het convectieprincipe en levert een verbranding die fantastisch schoon en efficiënt is. Bovendien is hij zowel intuïtief als gebruiksvriendelijk, omdat de luchtinlaat – en daarom ook de verbranding en de warmte uitvoer – met één enkele hendel worden geregeld. De kachel is voorzien van een geavanceerd verbrandingssysteem met tertiaire luchttoevoer, wat een optimale regeling van het verbrandingsproces biedt.

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.


Productspecificaties Morsø 7642 houtkachel
Breedte 46.1 cm
Hoogte 95 cm
Diepte 46.1 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Morsø 7642 houtkachel.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.