Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar)

Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar)
Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar)
Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar)
Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar)

De modulaire vuurkorf / buitenhaard 'Fire Walk With Me" ontworpen door Nik Baeyens is inklapbaar en draagbaar. De design tuinhaard van Corten staal bestaat uit zes onderdelen die gemakkelijk te dragen en handig in elkaar te schuiven tot een 3D vuurmand. Na gebruik hang je de vuurkorf aan de muur als prachtig object.

De haard kan op drie verschillende manieren worden gebruikt: draagbaar, hangend en brandend. Er is geen gereedschap nodig om de korf in elkaar te zetten, de haard is te monteren en te demonteren in 45 seconde! Om de as te verwijderen na het branden, kan de 8 hoekige onderschaal worden losgemaakt en worden geleegd. De branderplaat is tevens het ophangframe. Zo kan deze plat aan de wand gehangen worden. De tuinhaard is vervaardigd uit Cor-Ten staal, en krijgt een natuurlijk geroeste uitstraling. Deze kan dus niet doorroesten en is daarmee onverwoestbaar.

Het ontwerp is van de hand van Nik Baeyens, een ontwerper uit Antwerpen. Het design object is op basis van “no screw-no glue” techniek bedacht. Er is een laag en een hoog model. Verkrijgbaar via Boley.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Modulaire vuurkorf 'Fire walk with me' (ophangbaar).

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.