M-design True Vision 1000 RD

M-design True Vision 1000 RD
M-design True Vision 1000 RD

Gashaard True Vision 1000 RD van M-design is altijd een eye-catcher in de ruimte. Ook als hij niet brandt worden je ogen automatisch naar deze haard getrokken, die kan worden voorzien van ontspiegeld glas om je nog meer te laten genieten van het vuurbeeld.

Wie houdt er niet van mooie, grote vlammen die in het hart van de haard dansen? Nu kan je deze eigenhandig aanpassen, zodat het verbruik zelfs tot 50% kan verminderd worden. Alle toestellen van M-Design zijn standaard uitgerust met de Eco Wave. Die bepaalt ritme en hoogte van de vlam.

De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één brander uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

De innovatieve toestellen van M-Design zijn werkelijk een primeur op gebied van gastoestellen. Door jarenlange research zijn de ontwerpers erin geslaagd de optimale verbrandingstechniek te realiseren. De perfecte match van gebruiksgemak en design. Dat betekent voor jou als kritische consument dat je de keuze hebt uit een uitgebreide lijn van designhaarden, die je in alle seizoenen laten genieten van het magisch vlammenspel.

Deze gesloten gashaard heeft een vermogen van 2 tot 7 Kw.

Download de brochure voor meer informatie.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over M-design True Vision 1000 RD.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.