Houthaard Luna 850 V Diamond (Plus) | M-Design

Houthaard Luna 850 V Diamond (Plus) | M-Design
Houthaard Luna 850 V Diamond (Plus) | M-Design

Ben je opzoek naar een prachtige en energiezuinige moderne houthaard? Luna 850 V Diamond (Plus) van M-Design voldoet volledig aan deze wensen. De Luna Diamond collectie van M-Design is energiezuinig. De haard is uitgevoerd met een nieuw gepatenteerd, zuiver verbrandingssysteem, die uit elke blok hout alles haalt wat erin zit.

De nieuwe Diamond Plus serie maakt uw woning compleet: automatische liftdeur, automatisch vonkenscherm, zuivere verbranding door een automatische fijne afregeling. Ook het gebruiksgemak is verzekerd. Elk model beschikt over een Swipe bediening. De gratis App van M-design (IOS, Android) geeft u ook de mogelijkheid om uw haard te bedienen met Smartphone of tablet.

De Liftdeurhaarden van M-Design zijn de haarden op het gebied van energiezuinigheid. Met een hoog rendement van 80% zijn deze haarden zeer efficiënt, waardoor er meer uit elk houtblok gehaald wordt en minder hout wordt verstookt.

Hierdoor ontstaat er minder uitstoot en is er minimale belasting op het milieu. Wat deze haarden uniek maakt is de fijne afregeling van het vuur. Doordat de aanmaak van het vuur bijzonder vlot verloopt, een uniek luchtspoelsysteem en rookafremplaten zorgen dat het onderhoud beperkt blijft.

Download de brochure voor meer informatie.
Meld je aan voor de nieuwsbrief