Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

De 3-zijdige haard Kalfire W66/48S is de kleinste drie zijdige houthaard van Kalfire. Omdat geen enkel technisch onderdeel zichtbaar is, heeft u vrij zicht op de schoonheid van het vuur en niets anders.

Het bijzondere van dit model zit in het ruime zicht op het vuur, in combinatie met de compacte behuizing (66 cm breed en 35 cm diep). De ruit heeft geen kader, de randen van de lijsten zijn onzichtbaar en er zijn geen zichtbare handgrepen en scharnieren. Dit is mogelijk dankzijde door Kalfire ontwikkelde sluittechniek die een zeer hoge luchtdichtheid garandeert.

De achterwand vormt een rechte lijn met de ombouw, de scheiding tussen de binnen- en buitenruimte bestaat feitelijk niet meer omdat de ruit uit één stuk is gemaakt. De ruit kan naar boven worden geschoven, maar ook met een enkele handbeweging naar voren worden getrokken (voor het reinigen) en ruit blijft gedurende lange tijd schoon dankzij het Clean Window systeem. Een gepatenteerd ventilatiekleppensysteem zorgt voor een optimale verbranding, zowel in open als in gesloten toestand. De haard werkt onafhankelijk van de omgevingslucht.

Dit model met zijn buitengewoon hoge rendement (> 80%) en zijn zeer lage CO-uitstoot, is bijzonder efficient en ecologisch. Op deze manier anticipeert Kalfire vandaag al op de meest strenge Europese richtlijnen van morgen.

Breedte 78,4
Diepte 57,7
Hoogte 162,6 - 166,6

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen