Hoxter liftdeurhaard Haka 110 cm

Hoxter liftdeurhaard Haka 110 cm
Hoxter liftdeurhaard Haka 110 cm

De nieuwe design liftdeurhaard van Hoxter is een maar liefst 110 cm breed. Deze moderne inbouwhaard van Hoxter valt op door haar duurzaamheid. Door de gesloten verbranding zijn er grote voordelen op het gebied van houtverbruik, emissies en accumulatievermogen. Een luchtdichte liftdeur op een stevig deurkader zorgt voor hoge verbrandingstemperaturen. Resultaat: een echt schoon blijvend glasraam.

De inbouwhaarden van HOXTER zijn aangepast aan de technologieën van convectiehaarden en accumulerende haarden. Ze werken perfect in de gesloten ombouw van een accumulerende haard met bijkomende opslagmassa en kunnen ook goed gebruikt worden voor convectiehaarden, waarbij de warme lucht naar meerdere kamers kan worden geleid. Door warmte-accumulerende ringen of rookgas-kanalen, die door de geconcentreerde stroming van rookgassen efficiënt kunnen opgewarmd worden. Deze warmte, die anders door de schoorsteen verdwijnt, kan vrijgesteld worden via stralingswarmte en/of convectie.

De toestellen vallen vooral op door hun minimalistisch design, tot je binnenin gaat kijken. Dan kom je pas echt te weten waar Hoxter voor staat: topkwaliteit aan materialen, een globaal technologisch concept, dubbel glasraam, perfecte luchtdichtheid, extreme weerstand tegen drukbelasting, elektronische sturing en meer.

Deze houtgestookte inbouwhaard is niet als cv-haard beschikbaar, maar kan wel uitgerust worden met accumulatiemassa voor opslag van stralings- of convectiewarmte.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Hoxter liftdeurhaard Haka 110 cm.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.