Houtkachel Scan-Line 7 van Heta

Houtkachel Scan-Line 7 van Heta
Houtkachel Scan-Line 7 van Heta
Houtkachel Scan-Line 7 van Heta
Houtkachel Scan-Line 7 van Heta

De Scan-Line 7 serie van Heta wordt gekenmerkt door compact, modern design. Deze kachel is uiterst veelzijdig: hij kan worden geleverd als traditioneel stalen model of worden gecombineerd met speksteen of zandsteen in de kleuren Tobacco of Wenge.

Ongeacht de afwerking staat de Scan-Line 7 er altijd netjes en sfeervol bij.
Als er bijv. ruimte voor brandhout onder de kachel moet zijn of als u een hoger geplaatste brandkamer wilt, is er een sokkel met opbergvak verkrijgbaar voor de Scan-Line 7B. De Scan-Line 7A en 7B worden standaard geleverd met de gepatenteerde Heta asemmer van maar liefst 8 liter. De emmer kan snel en zonder morsen worden uitgenomen en geleegd. De asemmer sluit 100 % hermetisch aan op de brandkamer, waardoor een efficiënte en schone verbranding ontstaat. De Scan-Line serie bevat ook modellen voor montage aan de wand (7C) of op een voet (7D), die bovendien draaibaar kan worden uitgevoerd.

De Scan-Line 7 serie past in iedere omgeving. De gebruikelijke Heta kwaliteit, in combinatie met de vrijwel zelfreinigende ruiten, het gepatenteerde asladesysteem en de forse gietijzeren kacheldeur maken de Scan-Line 7 serie de beste keuze voor kleinere ruimtes met beperkte warmtebehoefte van 2 tot 6 kiloWatt.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Houtkachel Scan-Line 7 van Heta.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.