Global 120 gashaard inbouwhaard

Global 120 gashaard inbouwhaard
Global 120 gashaard inbouwhaard

Global 120 is een extra brede gashaard van 120 cm die kan worden ingebouwd als frontmodel, hoekhaard of driezijdige gashaard. De haard heeft minimale lijsten en een breed panoramisch vuur. Het glasraam heeft een hoogte van 42 cm. Door de geringe inbouwdiepte van 29 cm zijn de gashaarden, met een schouw of front, eenvoudig in elk interieur te plaatsen.

Met het unieke PowerVent® systeem van Global Fires kan deze sfeervolle gashaard bijna overal worden geplaatst. Er is daarvoor geen ingrijpende verbouwing nodig. De speciale afvoer kan tot 36 meter in alle richtingen naar de buitenlucht worden weggewerkt. Door de flexibele mogelijkheden is het systeem ideaal voor tussenwoningen en appartementen.

De Global 120 kan helemaal zelf worden samengesteld. Met levensechte houtblokken krijgt het branderbed een klassieke look. Witte kiezelstenen zorgen juist voor een strakke, moderne uitstraling. De binnenbekleding kan worden afgewerkt met Zwart Glad of spiegelend Ceraglass.

Het gemak van gas

Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Met een rendement van 88% is een inbouwhaard van Global Fires een prima bijverwarming. Daarnaast zorgen de hoge vlammen voor sfeer in je huis. Alle haarden zijn voorzien van afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfunctie. Met slechts één druk op de knop brandt het vuur.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Global 120 gashaard inbouwhaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.