Faber Concept III-700 gashaard

Faber Concept III-700 gashaard
Faber Concept III-700 gashaard

Bij het nieuwe gashaard concept van Faber haarden ligt alles al vast: plateau, schoorsteen en natuurlijk de haard. Het driezijdige Concept III-700 is zeer royaal ogens met sierlijke omranding. Triple M Smart is de basis haard met prachtig vuur.

Het concept is zo geconstrueerd dat men deze zonder risico tegen een houten achterwand kan plaatsen, hiervoor moet natuurlijk de luchtdoorstroming door het dek rooster volledig vrij zijn. Het gashaard concept heeft een basis ophangplaat waaraan men de mantel ophangt. Om de boorgaten nauwkeurig af te kunnen tekenen is een boormal in de verpakking aanwezig. Wanneer de gasaansluiting aanwezig is en ook het gat voor de geveldoorvoer, is het plaatsen van de haard in een zeer korte tijd te doen.

De afwerking van de mantel is standaard ongelakt in aludip. Dit betekent dat deze als een goede ondergrond kan dienen om latex of sierpleister aan te brengen. Ook glasvezelbehang is mogelijk. Het concept wordt in Nederland geleverd met een standaard Multivent Pro® aansluitset voor door de gevel. Deze hoogwaardige RVS aansluitset heeft standaard een schuifpijp voor optimaal plaatsingsgemak.


Productspecificaties Faber Concept III-700 gashaard
Breedte 84/110,6 cm
Hoogte 194 cm
Diepte 56,3 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Faber Concept III-700 gashaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.