Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser

Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser
Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser
Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser
Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser

De walltherm houtvergasser, de unieke combinatie van vuur en water. Deze speciale houtvergasser voor in de woonkamer zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor vermindering van uw energiekosten. De combinatie van een strak design en unieke verbranding maakt het een eyecatcher voor iedere woonkamer. Na aansluiting op uw centraal verwarmingssysteem biedt de Walltherm de mogelijkheid om het gehele huis, inclusief sanitair water, op een duurzame manier te verwarmen. Het rendement van ruim 93% betekent voor u minimaal houtverbruik en een verlaging van uw kosten aan fossiele brandstoffen.

Al met drie keer bijvullen kunt u de kachel heel de dag laten branden. Daarnaast is de kachel zelf regelend zonder toevoeging van enige elektronica. Dankzij deze eenvoudig, maar innovatief veilige manier van stoken kunt u met een gerust hart van deze unieke kachel genieten. Geniet optimaal van zijn dubbele verbranding en hoge rendement van ruim 93%. Van de 15 tot 20 KW wordt 70% afgegeven aan het water. Door een extra isolatie is het mogelijk dit percentage ook te verhogen naar 85%.mHierdoor is de Walltherm ook een zeer interessante kachel voor lage energie woningen! Met een volledig gevulde branderkamer kunt u 4 tot 5 uur stoken.

De Walltherm in combinatie met een buffervat en een zonneboiler kan uw huis op een ecologisch en economisch verantwoorde wijze verwarmen zonder dat u afhankelijk bent van welke andere manier van verwarmen dan ook.


Productspecificaties Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser
Breedte 60 cm
Hoogte 125 cm
Diepte 55 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Eco2all - Walltherm - CV haard - Houtvergasser.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.