De Salamander gashaard GS 1200

De Salamander gashaard GS 1200
De Salamander gashaard GS 1200
De Salamander gashaard GS 1200

De gesloten gashaard GS 1200 heeft een nieuw ontwikkeld systeem. Het brede systeemen is voorzien van een volledig automatische afstandbediening. De gashaard wordt volledig en strak in de muur gemonteerd en gestucked. Er zijn dus GEEN lijsten op de muur. De haard kan als inbouwmodel en ook als DOORKIJK model geleverd worden.

Deze gashaard uit de "moderne lijn" van de Salamander zorgt voor veel warmte (hoog rendement) en een optimaal bedieningsgemak. Strak, modern en met een onweerstaanbare uitstraling. Uniek aan de gesloten systemen van De Salamander openhaarden is het verloopstuk (rookgasverzamelbak) in de haard. Omdat er een verloop in het gesloten systeem wordt verwerkt, zal dit de trek en de verbranding positief beïnvloeden.

Afstandbediening is volautomatisch. U kunt de haard dus volledig in- en uitschakelen met deze afstandbediening. Deze afstandbediening kan volledig met batterijen werken (geen 220V nodig), of met een trafo (geen batterijen nodig, muv de handzender). Standaard wordt er een luikje meegeleverd om de afstandbediening achter weg te werken.

Inbouwmaten: 1200mm (B) x 440mm (H)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over De Salamander gashaard GS 1200.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.