Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK

CV inzetkachel HKD 2.2k SK van Brunner is een kleine sterke houtgestookte liftdeurhaard met een vast en hoog warm water aandeel van 60- 65 %. Door de hoge temperatuur in de verbrandigskamer treedt er nagenoeg geen vervuiling op waardoor er uitzonderlijk weinig onderhoud nodig is en de kachel zelfreinigend genoemd kan worden.

Door de innovatieve verbrandingstechniek leveren de CV haarden van Brunner een hoog rendement met behoud van een schone verbranding. De haard ondersteunt het bestaande verwarmingssysteem, waardoor uw gehele woning comfortabel en milieuvriendelijk verwarmd wordt. De HKD 2.2 k SK kan geleverd worden met een lift- of draaideur.

Foto 3: inzet kachel HKD 2.2 XL SK - Het concept 'opslagkachel met afsluitbaar ketelgedeelte' wordt hier gecombineerd met een brandkamer voor 20 kg hout. De warmtewisselaar die in het ketellichaam is geintegreerd, bevindt zich aan de zijkant. Dit is een voordeel wanneer de kachel met een geringe bouwhoogte of met twee deuren als doorkijkvariant geïnstalleerd wordt.

INFORMATIE AANVRAGEN

Brunner inbouw- en liftdeurhaarden -
Brunner inbouw- en liftdeurhaarden

Brunner haarden en kachels

BRUNNER MAAKT HET VERSCHIL. DAAR ZIJN WE TROTS OP!

Wolvenkoog 5
1822 BE ALKMAAR
T: 072-5618445
E: contact@rebelfire.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen