Boley doorkijkhaard 840T

De tunnelhaard 840T van Boley is de doorkijk variant van het prachtige 840 model. Deze designhaard is zowel gasgestookt als hout gestookt uit te voeren. Er kan ook gekozen worden voor twee optische hoogtes.

De belangrijkste aspecten van een goed functionerende openhaard zijn de beluchting, de rookgasafvoer en de warmteoverdracht. Het beluchting-systeem dat Boley toepast, onttrekt weinig lucht aan het woonvertrek. De warmteoverdracht is het dubbele effect van convectie en straling. Het is belangrijk om voor een optimale verbranding van hout een zo hoog mogelijke verbrandingstemperatuur te verkrijgen.

De gietijzeren lamellen in de vuurhaard zorgen voor een hogere temperatuur en bevorderen de stralingswarmte. De laatste jaren worden steeds meer haarden met een gasvuur uitgerust. Boley ontwikkelde een revolutionair elektronisch beveiligd gasvuur. Door het toepassen van een bewaakt rookterugslag-systeem, is de Boley openhaard tevens te plaatsen in een mechanisch geventileerde omgeving. Door een volledige installatiekeur is het systeem zelfs gekeurd voor openbare gelegenheden en overheidsgebouwen. Niet alleen het vlammenspel van deze haarden is zeer natuurlijk, ook de warmteafgifte is hoog en dat bij een zeer schone verbranding.

Foto's: Rene van Dongen

Breedte 77
Diepte 60
Hoogte 40/63

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen