Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand

Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand
Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand
Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand
Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand

Het kleine broertje van de BadBoysBrand buitenhaarden is 65 cm hoog en bestaat uit 100% puur staal en is voorzien van een zware afvallade. Mini-Me heeft nu nog een metaalachtige look maar na gebruik en door weersinvloeden zal de haard een roestige kleur krijgen.

Deze stoere tuinhaarden hebben een uniek verhaal: ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en 100% Made in Jail. Alle producten die het label BadBoysBrand dragen komen rechtstreeks uit de bajes. Ieder product bezit dan ook een echtheidscertificaat. Dit certificaat is voorzien van een uniek nummer dat correspondeert met het nummer wat is aangebracht op het product. 

Bedenk goed waar je hem neer gaat zetten want verplaatsen is een zeer zware klus.

Meer weten? Vraag informatie aan of bezoek de website Badboysbrand
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Buitenhaard Mini-Me BadBoysBrand.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.