Helex Woody 8kW

Helex Woody 8kW
Helex Woody 8kW

Als u van strak houdt, dan is de Woody het ultieme model voor u. Ondanks zijn rechte lijnen, kan deze stoere kachel in zowel een modern als klassiek interieur opgesteld worden. Er is voor de buitenwand van de Woody, gebruik gemaakt van 5 mm dik staal en is daardoor zeer duurzaam. Ook zal dit dikke materiaal lang zijn warmte vasthouden.

U stookt de Woody op een dichte bodem en dus op de asresten van een vorig vuur. Dit zal de bodem meer isoleren en een hogere verbrandingstemperatuur in het toestel bewerkstellingen. Een hogere verbrandingstemperatuur, betekend een betere verbranding. En door deze goede verbranding blijven er na het stoken maar beperkt asresten over, waardoor u het toestel maar eens in de zoveel tijd hoeft leeg te scheppen.

Indien u een goed geïsoleerde woning heeft, kunt u met een optionele buitenlucht aansluiting de verbrandingslucht direct van buiten halen. Hierdoor wordt de luchthoudhouding in uw huis niet beïnvloed. De schoorsteen aansluiting zit zowel op de boven als aan de achterzijde. De stamlengte voor de 6 KW is 42 cm en voor de 8 KW is dat 54cm. De kachel wordt geleverd met een handschoen.


Productspecificaties Helex Woody 8kW
Breedte 67,8 cm
Hoogte 65 cm
Diepte 42,5 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Helex Woody 8kW.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.