Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK

Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK
Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK
Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK
Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK

CV inzetkachel HKD 2.2k SK van Brunner is een kleine sterke houtgestookte liftdeurhaard met een vast en hoog warm water aandeel van 60- 65 %. Door de hoge temperatuur in de verbrandigskamer treedt er nagenoeg geen vervuiling op waardoor er uitzonderlijk weinig onderhoud nodig is en de kachel zelfreinigend genoemd kan worden.

Door de innovatieve verbrandingstechniek leveren de CV haarden van Brunner een hoog rendement met behoud van een schone verbranding. De haard ondersteunt het bestaande verwarmingssysteem, waardoor uw gehele woning comfortabel en milieuvriendelijk verwarmd wordt. De HKD 2.2 k SK kan geleverd worden met een lift- of draaideur.

Foto 3: inzet kachel HKD 2.2 XL SK - Het concept 'opslagkachel met afsluitbaar ketelgedeelte' wordt hier gecombineerd met een brandkamer voor 20 kg hout. De warmtewisselaar die in het ketellichaam is geintegreerd, bevindt zich aan de zijkant. Dit is een voordeel wanneer de kachel met een geringe bouwhoogte of met twee deuren als doorkijkvariant geïnstalleerd wordt.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Brunner CV inzet kachel HKD 2.2k SK.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.