Win een pallet gratis haardhout!

Win een pallet gratis haardhout!

Wil jij er deze winter lekker warm bijzitten? Dan heeft UW-haard.nl een hartverwarmende actie voor jou! We verloten 4 x een pallet ovengedroogd haardhout van de Haardhoutcompany ter waarde van € 287,50. Een droomactie voor iedereen die houdt van een vuurtje stoken. Ben je één van de vier winnaars, dan kan je onbezorgd een hele winter lang een heerlijk houtvuur stoken in je kachel, haard of buitenhaard.

Meedoen aan deze actie?

Hoe maak je kans op 1 van de 4 pallets haardhout? Meedoen is heel gemakkelijk! Like de UW Woonmagazine pagina & de pagina van Haardhoutcompany. Ben je op onze pagina? Ga dan even naar de actie (klik op onderstaande foto voor een directe link) en tag iemand met wie je gezellig een avond bij de haard wil zitten. Op 30 november 2020 maken we de eerste winnaar bekend!

Win een pallet gratis haardhout #winnen #winactie #haardhout #ovengedroogd #haardhoutcompany

Haardhoutcompany.nl bezorgd de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout met de hand gesorteerd, secuur gestapeld in stevige pallets. Op al het ovengedroogde haardhout wordt garantie gegeven, de zogenaamde ovendroog garantie. Dit betekent dat het haardhout goed droog is - ook in de kern - en dat je het direct kunt gebruiken.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief