Win een pallet gratis haardhout!

Win een pallet gratis haardhout!

Wil jij er deze winter lekker warm bijzitten? Dan heeft UW-haard.nl een supermooie actie voor jou! We verloten 7 X een EASY pallet ovengedroogd Essenhout ** van de Haardhoutcompany ter waarde van € 282,50. Een droomactie voor iedereen die houdt van een vuurtje stoken. Ben je 1 van de zeven winnaars, dan kan je onbezorgd een hele winter lang een heerlijk houtvuur stoken in je houtkachel, openhaard of buitenhaard.

De winnaars zijn bekend. De actie is afgelopen!

Winactie! Win een pallet ovengedroogd haardhout t.w.v. € 282,50 met haardhoutcompany en uw-woonmagazine! #winactie #haardhoutcompany #uwwoonmagazine #haardhout

Haardhoutcompany.nl bezorgd de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout met de hand gesorteerd, secuur gestapeld in stevige pallets. Op al het ovengedroogde haardhout wordt garantie gegeven, de zogenaamde ovendroog garantie. Dit betekent dat het haardhout goed droog is - ook in de kern - en dat je het direct kunt gebruiken.

** Essenhout brandt traag, geeft heerlijke warmte en een mooi vlammenspel. Het haardhout is schoon en droog, waardoor je ervoor zorgt dat er geen rookoverlast is en het milieu minimaal wordt belast.

Lees hier de voorwaarden van deze actie

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief