Wie gun jij een pallet gratis haardhout?

Wie gun jij een pallet gratis haardhout?

Veel van ons hebben het moeilijk in deze rare tijd. Wij voelen mee. Wees lief en #houtvanelkaar. In samenwerking met Haardhoutcompany geven we daarom deze wintermaanden 4X een gratis pallet ovengedroogd haardhout (ter waarde van € 287,50) weg aan iemand die dat verdient.

Meedoen aan deze actie?

Ga naar het bericht op de pagina van Haardhoutcommpany en TAG daar degene waarvan jij vindt dat hij/zij dit steuntje in de rug wel kan gebruiken! Aan het einde van elke maand wordt de winnaar bekend gemaakt. Volg dus ook de pagina van Haardhoutcompany voor alle updates rondom deze actie!

De eerste winnaar is bekend! Van harte gefeliciteerd Marion Hoeijmakers! Wij gaan bij Carola Hollander een hele pallet mooi droog haardhout bezorgen. Wie gun jij een gratis pallet haardhout? Onze actie voor de wintermaanden loopt nog tot/met februari. Doe mee en maak deze maand weer kans.

Win een pallet haardhout van de Haardhoutcompany #haardhoutcompany #houtvanelkaar

Haardhoutcompany.nl bezorgd de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout met de hand gesorteerd, secuur gestapeld in stevige pallets. Op al het ovengedroogde haardhout wordt garantie gegeven, de zogenaamde ovendroog garantie. Dit betekent dat het haardhout goed droog is - ook in de kern - en dat je het direct kunt gebruiken.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief