Win een pallet gratis haardhout!

Win een pallet gratis haardhout!

Wil jij er deze winter lekker warm bijzitten? Dan heeft UW-haard.nl een supermooie actie voor jou! We verloten 7 X een pallet ovengedroogd Essenhout ** van de Haardhoutcompany ter waarde van € 217,50. Een droomactie voor iedereen die houdt van een vuurtje stoken. Ben je 1 van de zeven winnaars, dan kan je onbezorgd een hele winter lang een heerlijk houtvuur stoken in je houtkachel, openhaard of buitenhaard.

Hoe win je ovengedroogd haardhout?

Hoe maak je kans op 1 van de 7 pallets haardhout? Meedoen is heel gemakkelijk! Like de UW Woonmagazine Facebookpagina & de pagina van Haardhoutcompany. Ben je op onze pagina? Ga dan even naar de actie (klik op onderstaande foto voor een directe link) en tag iemand met wie je gezellig een avond bij de haard wil zitten. Op 1 december 2017 maken we de 7 winnaars bekend op Facebook. Veel succes!

Win een pallet ovendroog haardhout van de Haardhoutcompany. Klik op de foto om mee te doen. #haardhout #hout #houtkachel #openhaard #uwhaard #haardhoutcompany

Haardhoutcompany.nl bezorgd de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout met de hand gesorteerd, secuur gestapeld in stevige pallets. Op al het ovengedroogde haardhout wordt garantie gegeven, de zogenaamde ovendroog garantie. Dit betekent dat het haardhout goed droog is - ook in de kern - en dat je het direct kunt gebruiken.

** Essenhout brandt traag, geeft heerlijke warmte en een mooi vlammenspel. Het haardhout is schoon en droog, waardoor je ervoor zorgt dat er geen rookoverlast is en het milieu minimaal wordt belast.

Lees hier de voorwaarden van deze actie

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP