pinterest
Uniek stookrooster voor houthaarden van Winox

Uniek stookrooster voor houthaarden van Winox

Het unieke Fire Flow bovenrooster™© van Winox zorgt voor een milieuvriendelijke, schone en optimale hout verbranding voor houthaarden. Een veilig verbrandingprincipe voor een maximaal warmterendement met een zeer schone verbranding en geen zichtbare rookvorming. Zelfs de echte houtstoker haalt hiermee meer warmterendement uit z’n haard dan vroeger. Bij het stoken van een houthaard kunnen een aantal problemen voorkomen. Niet alleen is het voor de minder doorgewinterde houtstoker soms lastig om de haard aan te steken, ook komt het voor dat de verbranding niet schoon genoeg is. Er komt dan grijze, blauwe of zelfs zwarte rook uit de schoorsteen. Dat probleem wordt nu opgelost door het unieke systeem van het Fire Flow bovenrooster.

Milieuvriendelijk en veilig

Met dit stookrooster kunt u milieuvriendelijk, veilig en schoon uw houthaard stoken. Met aanzienlijk meer warmterendement en geen zichtbare rookvorming. Omdat er geen bodembrandstoffen nodig zijn, wordt er ook geen onnatuurlijke CO2 uitgestoten. En de kamertemperatuur is eenvoudig te regelen met het aantal houtblokken, waarbij tot dertig procent houtbesparing mogelijk is. Het enige dat overblijft na een avond behaaglijk stoken, is een klein laagje grijze as en de schoorsteen was nog nooit zo schoon.

Geschikt voor elke houtgestookte haard

Het Winox stookrooster zorgt door gebruik van innovatief materiaal voor houtvuurbeleving met de techniek van nu. Dit geeft fabrikanten en particulieren de kans om nieuwe of gebruikte houthaarden een upgrade te geven. Het Fire Flow bovenrooster kan eenvoudig in iedere haard geplaatst worden en past altijd. Bij het gebruik van dit unieke stookrooster in de open-haard, komt de aslade en het oude stookrooster totaal te vervallen. Het bovenrooster kan direct op de vuurvaste vloer en tegen de achterwand worden gezet. Zelfs van uw barbecue kan met dit stookrooster eenvoudig een perfect brandende tuinhaard worden gemaakt. Met het Winox stookrooster heeft u een mooi levendig houtvuur en stookt u milieuvriendelijk, schoon en met 25% meer warmte dan vroeger.

Deze Haardroosters zijn geschikt voor: houthaarden, inbouwhaarden, liftdeurhaarden, vrijstaande haarden en kachels, hanghaarden, hoekhaarden, schouwen, speksteenkachels.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen