Tuinhaarden zijn hot!

Tuinhaarden zijn razend populair! Ze staan garant voor sfeervolle zomeravonden en warme winteravonden. Een aanwinst voor de tuin!

Blikvanger in de tuin

De buitenhaarden van het bekende merk Sikken zijn kwalitatieve toppers om jarenlang stookplezier van te beleven. Gemaakt van 10 mm staal en met 10 jaar garantie bieden ze tijdloos design en comfortabele stralingswarmte. Ze zijn voorzien van een chamottesteen om de warmte langer vast te houden, waardoor je een hele avond kunt genieten van de opgebouwde warmte.

De RITON OUTDOOR is extreem robuust gemaakt van 10 mm dik staal met een roest oppervlak. Hij is statig 175 cm hoog en 35 cm breed en diep. Bij deze tuinhaard is ook een zitbank met hout compartiment verkrijgbaar (50 x 42 x 30 cm). Het hele jaar door een blikvanger in je tuin!

De DENNIS OUTDOOR is een stoere aanvulling op de tuin en doet denken aan de kachels van de jaren 80; klein maar met een geweldige vuurervaring (90 x 50 x 30 cm). Deze haard wordt geleverd met stelpoten en een chamottesteen op de bodem van de verbrandingskamer.

Bio Ethanol tuinhaard

Geen zin in hout stoken? Denk dan ook eens aan een bio ethanol tuinhaard. De Sikken RITON brandt op bio ethanol, is verplaatsbaar en extreem veilig.

Wil je meer weten? Mail naar verkoop@heatconnect.nl.

HEAT

Voor de optimale vuurbeleving

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen