pinterest
Luxueuze tuinhaard met unieke eigenschappen: Schiedel Isokern Garden Fireplace

Luxueuze tuinhaard met unieke eigenschappen: Schiedel Isokern Garden Fireplace

Misschien heb je deze luxueuze tuinhaard al in het buitenland gespot. De duurzame Schiedel Isokern Garden Fireplace is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. In het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië - waar het Isokern concept vandaan komt – is de modulaire buitenhaard al heel lang populair. Een tuinhaard die het buitenleven nóg mooier maakt!

Snel aangenaam warm

De ontwerpfilosofie van de ecologische tuinhaard is gebaseerd op de snelgroeiende trend om het buitenleven nog aangenamer te maken, zodat we zoveel mogelijk van de tuin en het terras kunnen genieten. Wat maakt deze mooie haard nu extra bijzonder? Traditionele buitenhaarden zijn natuurlijk heel sfeervol, maar vaak duurt het lang voordat het vuur stralingswarmte afgeeft om het warm te maken. De Isokern Garden Fireplace van Schiedel Metaloterm geeft al snel nadat het hout vlamvat een aangename stralingswarmte af, die qua vermogen te vergelijken is met een elektrische infrarood heater. We leggen je hieronder uit hoe dat werkt. 

Unieke eigenschappen

FotoLuxueuze tuinhaard met unieke eigenschappen: Schiedel Isokern Garden Fireplace

Deze eyecatcher bestaat voornamelijk uit blokken gemaakt van Isokern felsisch materiaal. Dit unieke materiaal is afkomstig uit de Hekla vulkaan op IJsland en is verwerkt tot een duurzaam puimsteen conglomeraat met hoogwaardige isolatie eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat de hitte in de keramische tegels van de haard kruipt, die daarna al snel warmte naar voren uitstralen door de vuurmond. Zo verspil je ook bij het stoken in de tuin of op het terras minder energie en kan je optimaal gebruik maken van de aangename warmte.

Modulair zelfbouwpakket

De haard is gemakkelijk op te bouwen met het modulair zelfbouwpakket waar alle constructiematerialen bij inbegrepen zijn. De buitenkant is te beschilderen met weersbestendige verf. Je kan de haard vrijstaand, verhoogd of tegen een muur bouwen en combineren met verschillende tuinontwerpen. Optioneel is er een barbecuegrill waarmee je de tuinhaard in een handomdraai transformeert in een prachtige barbecue. 

Eigenlijk gewoon zonde dat hoveniers en tuinarchitecten deze unieke en duurzame eyecatcher nog niet eerder hebben ontdekt! 

De outdoor haard wordt als modulair zelfbouwpakket geleverd in drie verschillende uitvoeringen. Bekijk hier de verschillende modellen en de mogelijkheden en vraag informatie aan


Informatie aanvragen bij Schiedel Metaloterm

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen