Extra breed vuur met de Triple Premium XXL inbouwhaard

Een inbouwhaard met een breed vuur geeft sfeer aan de ruimte. Dit soort haarden passen dan ook perfect bij de huidige woontrends. De inbouwhaard Triple Premium XXL van Faber is maar liefst 174 centimeter breed en heeft een stijlvol modern, frameless design. Het extra brede vlammenpanorama is een echte eyecatcher in de ruimte en geeft een gevoel van luxe. 

Triple Premium XXL inbouwhaard

De Triple Premium XXL van Faber is leverbaar met levensechte houtstammen of moderne witte kiezels. De haard heeft een achterwand van zwart spiegelglas; de weerspiegeling creëert een voller vlammenspel. Dankzij de elektronische ontsteking is de haard sneller en makkelijker op te starten. Dit is bovendien zuiniger dan een waakvlam. De nieuwe Faber afstandsbediening geeft een optimaal bedieningscomfort. De Triple Premium XXL is 174 cm breed en 40 cm hoog.

Faber inbouwhaard Triple Premium XXL

Step Burner®.

De Faber Premium Triple XXL is uitgerust met Step Burner®, een ingenieuze gasbrander die altijd mooie vlammen laat zien, ook als er minder warmte gewenst is. Een haard voor alle seizoenen. Met de Step Burner® kun je het vlammenspel zelf regisseren. Bij volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer minder warmte wordt gevraagd concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden de vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur.

Extra brede gashaard Faber Premium XXL van Faber

Faber ITC App

Met de ITC App van Faber is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Niet alleen als afstandsbediening, maar ook voor energiebesparing, verbruiksstatistieken, modulerend vlammenbeeld en onderhoudsmeldingen.

Extra brede gashaard Faber Premium XXL van Faber - detail

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen