Stûv 16 de veelzijdige houthaard

De Stûv 16 is ontworpen om efficiënt en zo milieuvriendelijk mogelijk te branden. Al jaren is deze kachel (haard) van Stûv daarom ook ongekend populair. Om nog beter aan specifieke behoeftes te voldoen, bestaat hij nu in twee nieuwe vormen : de Stûv 16-up voor de zwevende versie en de Stûv 16-schouw, die deze compacte en lichte haard omtovert tot een echte schouw met een hedendaagse look. Beide types behouden de kwaliteiten die de Stûv 16 zo succesvol hebben gemaakt.

De kwaliteiten van de Stûv 16

Stûv 16-up

Door de toepassing van geavanceerde verbrandingstechnieken staat de Stûv 16 garant voor zeer goede prestaties. Het elegante en compacte design is een ode aan het minimalisme in de puurste vorm, waarbij alle aandacht uitgaat naar het vuur.


Stûv 16-in

Wanneer het vuur brandt zijn er grote vlammen zichtbaar en is de temperatuur zeer hoog. Dit is nodig om een goede verbranding te waarborgen en de maximale hoeveelheid warmte te produceren. Daarnaast beperkt dit de uitstoot van schadelijke gassen. Wanneer nodig kan deze kachel worden voorzien van een externe luchtaanvoer, waardoor er geen lucht uit de kamer wordt gebruikt voor de verbranding.

De Stûv 16-schouw

Stûv 16-schouw

De Stûv 16-schouw is een stijlvolle all-in-one oplossing: een haard, schouw en houtblokkenberging. Door de metalen schouw is het niet nodig de haard volledig in te bouwen, waardoor een minder diepe nis vereist is. Bovendien is er na installatie van de Stûv 16-schouw geen metselwerk nodig. De geïntegreerde houtblokkenberging is niet alleen heel handig, maar ook zeer decoratief.

Bekijk hier meer haarden en kachels van Stûv

Stûv

De Essentie van het vuur

Informatie aanvragen bij Stûv

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen