Vind je nieuwe vlam met een speeddate bij Faber Haarden

Vind je nieuwe vlam met een speeddate bij Faber Haarden

Wie verlangt er in deze tijden nu niet naar de rust en inspiratie van een sfeervuur? Daarom gaat Glen Dimplex, bekend van het haardenmerk Faber, in corona tijd online speeddaten. Iedereen die nadenkt over een sfeerhaard in huis is welkom. Een echte aanrader want de nieuwste sfeerhaarden gaan voorop in duurzaam genieten. Ze zijn er zelfs voor het kleinste huis zónder schoorsteen én je bedient ze vanuit je stoel. 

Speeddaten! Vind je nieuwe vlam bij Faber Haarden #speeddaten #faberhaarden #sfeerhaarden

Vind een sfeerhaard die bij je past

Tot zeker 19 januari kun je een online speeddate met één van de Faber specialisten aanvragen; voor een virtuele privé-tour langs de nieuwste duurzame haarden, antwoorden op praktische vragen en een advies voor een geschikt verkoopadres. Een leuk idee voor de komende tijd, waarin we veel thuis zijn en nieuwe plannen maken. 

Duurzaam genieten kán! 

De sfeerhaarden van Faber en Dimplex maken het mogelijk om te genieten van een royaal vuurbeeld zonder de traditionele beperkingen. Nieuwe technieken zorgen voor een prachtig vuur zonder dat dit veel energie hoeft te kosten, dankzij netstroom, waternevel en LED-licht in plaats van hout. 

Zelfs een schoorsteen kan tot het verleden behoren. En daardoor is tegenwoordig een veilige én gezonde sfeerhaard mogelijk, zélfs op plekken waar dat voorheen technisch onmogelijk of onwenselijk was. Perfect dus, om eindeloos van een haard te genieten, inclusief je omgeving. 

Voor het maken van een afspraak: faberfires.com 

Brochure over Vind je nieuwe vlam met een speeddate bij Faber Haarden aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP