pinterest
Vind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

Vind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

Wie verlangt er in deze tijden nu niet naar de rust en inspiratie van een sfeervuur? Daarom gaat Glen Dimplex, bekend van het haardenmerk Faber, in corona tijd online speeddaten. Iedereen die nadenkt over een sfeerhaard in huis is welkom. Een echte aanrader want de nieuwste sfeerhaarden gaan voorop in duurzaam genieten. Ze zijn er zelfs voor het kleinste huis zónder schoorsteen én je bedient ze vanuit je stoel. 

FotoVind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

Vind een sfeerhaard die bij je past

Vraag een online speeddate aan met één van de Faber specialisten. Je krijgt een virtuele privé-tour langs de nieuwste duurzame haarden, antwoorden op praktische vragen en een advies voor een geschikt verkoopadres. Een leuk idee voor de komende tijd, waarin we veel thuis zijn en nieuwe plannen maken. 

Duurzaam genieten kán! 

FotoVind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

E-Box - Faber

De sfeerhaarden van Faber en Dimplex maken het mogelijk om te genieten van een royaal vuurbeeld zonder de traditionele beperkingen. Nieuwe technieken zorgen voor een prachtig vuur zonder dat dit veel energie hoeft te kosten, dankzij netstroom, waternevel en LED-licht in plaats van hout. 

FotoVind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

e-Matrix 800 500 ST tunnelhaard - Faber

Zelfs een schoorsteen kan tot het verleden behoren. En daardoor is tegenwoordig een veilige én gezonde sfeerhaard mogelijk, zélfs op plekken waar dat voorheen technisch onmogelijk of onwenselijk was. Perfect dus, om eindeloos van een haard te genieten, inclusief je omgeving. 

Meer weten over sfeerhaarden? Vraag hier brochures aan

FotoVind je nieuwe vlam bij Faber Haarden

Elektrische haard met waterdamp - Faber

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen