De Smart-Splitter maakt houtkloven eenvoudig

Nieuw in Nederland: de AGMA Smart-Splitter. Houtkloven is vanaf nu geen zwaar werk meer. Mannen en vrouwen kunnen op eenvoudige wijze de stammen kloven met de zeer gebruiksvriendelijke AGMA Smart-Splitter.

Veilig en nauwkeurig
De Smart-Splitter is een praktisch en veilig alternatief voor de kloofbijl. U klieft het hout altijd in de juiste positie en bepaalt heel nauwkeurig zelf het gewenste formaat van de houtblokken.

Ergonomisch, compact en onderhoudsvrij
Het gevaarlijk zwaaien met een zware kloofbijl behoort definitief tot het verleden. Uw rug, schouders en armen worden minder belast dankzij de ergonomische uitvoering van de Smart-Splitter. Het apparaat is compact inklapbaar en daardoor eenvoudig op te bergen.

Norwegianwood   Norwegianwood

Volledig onderhoudsvrij
De Smart-Splitter heeft geen enkel onderhoud nodig, is vrijwel onverwoestbaar en standaard voorzien van twee jaar garantie.

Over Norwegian Wood
Norwegian Wood is een op Scandinavië gerichte handelsmaatschappij, gespecialiseerd in vrijetijdsartikelen en gemaksproducten. Praktische, mooie, bijzondere en dus typische Scandinavische producten die het leven veraangenamen. We selecteren deze producten met een grote gedrevenheid en persoonlijke voorliefde voor de noordelijke cultuur.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief