Iron Dog: exclusieve gietijzeren houtkachels

Iron Dog: exclusieve gietijzeren houtkachels

Iron Dogs zijn exclusieve gietijzeren kachels, die van begin tot eind in Duitsland gebouwd worden gebouwd. De stoere hoogwaardige houtkachels voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor design en kwaliteit.

Iron Dog kachels: zo trouw als een hond

De Iron Dog serie wordt in de Duitse deelstaat Beieren gebouwd door het bekende familiebedrijf Brunner. Deze stoere kachels leiden je niet alleen door de winter door, maar ook door het leven; ze zijn zo trouw als een hond! Gietijzeren viervoeters waarvan je gegarandeerd je leven lang plezier hebt. Met hun indrukwekkende uiterlijk en hun warme uitstraling staan ze garant voor een warm thuis. Jaar in, jaar uit. Brunner heeft er niet alleen al haar technische kennis en vakmanschap in gestoken, maar ook haar visie op bijzondere kachels voor zeer bijzondere mensen. We zetten deze bijzondere kachels graag voor je op een rij!

Voorbeelden van Iron Dog kachels

Goede vrienden nemen in ons leven altijd een bijzondere plek in. De Iron Dog N°1 levert daarbij een grootse prestatie ondank zijn compacte afmeting. Dat komt het verfrissend natuurlijke ontwerp, zijn bijzondere uitstraling en zijn warme innerlijk. 

Exclusieve en stoere gietijzeren houtkachel Iron Dog No1

Door de eeuwen heen is de vuurplaats altijd een geliefde ontmoetingsplek geweest. Met de Iron Dog N°2 wordt het nog aantrekkelijker want de perfecte balans van een imposant vermogen en esthetisch design zorgt ervoor dat deze ijzeren hond niet alleen warmte uitstraalt, maar ook persoonlijkheid. 

Exclusieve gietijzeren kachel Iron Dog No2

Fijne herinneringen in een modern jasje: de Iron Dog N°3 is een liefdesverklaring aan de klassieke kookhaard. Dankzij de charme van een designklassieker past deze ijzeren hond bij elke interieurstijl. En bij iedereen die iets bijzonders zoekt.

Exclusieve gietijzeren houtkachel Iron Dog No3

Tijd & rust maken het leven mooi: met de Iron Dog N°4 zijn een paar houtblokken en een warme plek bij het vuur voldoende. Door de royale panoramaruit verwarmt het vlammenspel zowel de ruimte als de mensen. 

Exclusieve gietijzeren houtkachel Iron Dog 4

Kunst is als een vuurtje wordt aangestoken door een idee, dat enthousiasme aanwakkert en licht brengt in het alledaagse. Met de Iron Dog N°5 wordt vakmanschap en handenarbeid gecombineerd en is in samenwerking met beeldhouwer Joseph Michael Neustifter iets heel bijzonders gecreëerd: de speciale editie ‘Huraxdax’. Dat is Beiers voor ‘het zonnetje in huis’. 

Exclusieve gietijzeren kachel Iron Dog No5
Sinds het begin der tijden speelde vuur voor de mens een cruciale rol: het gaf licht, warmte en bescherming én warm eten op tafel. De Iron Dog N°6 verenigt met veelzijdigheid en vindingrijkheid al deze kostbare eigenschappen van vuur in één model. En is daarmee waarschijnlijk de eerste hond die kan koken, bakken en braden.

Iron Dog gietijzeren kachel voor binnen en buiten. Ook om op te koken!

Vraag vrijblijvend meer infromatie aan of bezoek de website van Iron Dog

Brochure over Iron Dog: exclusieve gietijzeren houtkachels aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP