Prefab schoorsteen van Poujoulat: Design en innovatie.

De nieuwe generatie prefab schoorstenen is 100% design en zeer innovatief. Fabrikant Poujoulat is daarvan het ultieme voorbeeld. Poujoulat gebruikt de materie, de schaduw, de kleuren en het licht optimaal, waardoor talrijke persoonlijke mogelijkheden samengesteld kunnen worden. En dit kan geheel in harmonie met een moderne constructie. De Poujoulat Therminox rookkanalen worden in de schoorsteen geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel alle soorten toestellen en/of brandstoffen toe te passen.

De serie Luminance

De serie “Luminance” van Poujoulat is sober, elegant en verfijnd opgebouwd uit een originele samenstelling. Deze prefab schoorstenen zijn gemaakt van
geperforeerd roestvaststaal en worden afgewerkt met matte RAL epoxy kleuren met een steenstrip uiterlijk. De plaatsing kan worden gedaan door één of twee personen, droog en zonder speciale gereedschappen. Het gekozen model met de afgestemde kleurencombinatie, wordt compleet voorgemonteerd op de bouw geleverd. De “Luminance” schoorsteen is “Ceric getest” gecertificeerd en heeft een garantie van 10 jaar.

Poujoulat Prefab schoorstenen

Brochure over Prefab schoorsteen van Poujoulat: Design en innovatie. aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP