Pizza oven & barbecue van African Flame

Pizza oven & barbecue van African Flame

Wat is er nou leuker dan pizza's bakken in de tuin? Deze verplaatsbare keramische pizza-oven van African Flame bakt snel en eenvoudig echte - op houtskool gebakken - pizza's. De oven is multifunctioneel, want hij kan ook als barbecue en rookoven dienen.

Pizza-oven van African Flame. Keramisch, verplaatsbaar en ook te gebruiken als BBQ en rookoven

 

Pizza voor keramische pizza-oven African Flame

Heerlijke authentieke pizza's

De Zuid-Afrikaanse keramische pizza-oven is eenvoudig te bedienen. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 350 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuse pizzaplaat is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza's. Door de oven minder hard op te stoken, bak je pizza's op lagere temperaturen waardoor de bodem dik blijft en de ingrediënten sappig. Een pizza bakken duurt ongeveer 10 minuten, je kunt dus makkelijk een groep van 8 tafelgenoten voorzien van heerlijke pizza's.  En iedereen krijgt de kans om zijn favoriete pizza (of slice) klaar te maken.

Door het gebruik van het bijgeleverde rooster is de oven te gebruiken als zeer goed werkende barbecue om vlees, vis en groente te grillen en als rookoven om bijvoorbeeld zalm of kip roken.

Keramische pizza-oven in twee kleuren

Het onderstaande filmpje laat goed zien hoe de pizza-oven, barbecue & rookoven werkt en wat je er allemaal mee kan doen:

 

 

Meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP