De PIO cv-haard van DDG

Op Batibouw 2013 pakt cv-haarden specialist DDG uit met de fonkelnieuwe 'PIO': een compact en goed geïsoleerd kacheltje dat zich perfect leent voor passief- en lage-energiewoningen.  Het nieuwe project van DDG toont niet alleen een sterk staaltje technologie, maar bewijst ook dat de fabrikant continu blijft inspelen op de nieuwste woontrends. Het basisprincipe van DDG blijft gelden: de haard kan op de centrale verwarming worden aangesloten, brandt op de ecologische en hernieuwbare brandstof hout en draagt bij tot zowel de verwarming van de woning als de sanitaire warmwatervoorziening. Nieuw is dat de stralingswarmte van deze kachel sterk wordt teruggedrongen en dat de door de verbranding vrijgekomen warmte voor lange tijd kan worden opgeslagen in een buffervat. Deze wordt dan pas weer vrijgelaten wanneer de gebruiker er behoefte aan heeft.

PIO cv-haard DDG


Intelligent en elegant kacheltje

Technologisch innovatief aan het ontwerp van DDG  is de volledig nieuwe, uitgekiende verbrandingstechniek met intelligente luchtverdeling. De gegenereerde warmte wordt opgeslagen in een buffervat, om op het gewenste moment voor verwarming of sanitair warm water te worden ingezet. In de meeste gevallen zal PIO met een thermisch zonnesysteem worden gecombineerd, waardoor geen klassieke brandstoffen (gas, stookolie …) nodig zijn. En dankzij het elegante, slanke design past het kacheltje bovendien feilloos in elk interieur, waar zijn gezellige vlammenspel ieders hart zal verwarmen.

Met de nieuwe PIO-reeks biedt DDG een oplossing voor elke woning: van compacte-, goed geïsoleerde woningen tot grote-, slecht geïsoleerde woningen en alles daartussenin.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen