Pelletkachels: de voordelen op een rij

Pelletkachels: de voordelen op een rij

Pelletkachels zijn door de hoge mate van verbranding en lage CO2-uitstoot hét duurzame alternatief voor iedereen die wil genieten van de aangename warmte van een open haard. En dat zijn niet de enige voordelen van een pelletkachel. Lees meer over de voordelen van moderne pelletkachels.

Pelletkachel. Duroflame pelletkachels van Nederlandse bodem. Pellet Batavia #pelletkachel #duroflame

Batavia - Duroflame

De voordelen van een pelletkachel

Met een pelletkachel haal je duurzame én behaaglijke warmte in huis. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te bedienen en heb je er bijna geen omkijken naar én bespaar je flink op je stookkosten. We zetten de voordelen voor je op een rij:

#Beter voor het milieu
Een pelletkachel brandt op pellets: houtkorrels gemaakt van snoeihout of zaagsel van houtbedrijven. De verbranding van houtkorrels is schoon en leidt tot minder uitstoot van CO2.

#Programmeerbaar
Je kan instellen wanneer je kachel aan gaat en wanneer hij weer uit moet. Zo kom je thuis in een huis waar het aangenaam warm is en waar de kachel al gezellig brandt. Wie wil dat nou niet?

#Besparen op stookkosten
Met een pelletkachel in huis bespaar je flink op stookkosten. Hoeveel je bespaart is wel afhankelijk van de woning, het gebruik, de plek van de pelletkachel en het type kachel.

#Gezonder
Een pelletkachel produceert zo’n 80% minder fijnstof dan de traditionele houtkachel. Daarmee is een pelletkachel een duurzame keuze voor jou, je huisgenoten én je buurt.

#Recht op subsidie
Door de duurzame eigenschappen van de pelletkachel subsidieert de overheid de aanschaf ervan tot 2020. Hoe hoog de subsidie is die je kunt krijgen, lees je op de website van Rijksoverheid.

Pelletkachel. Duroflame pelletkachels van Nederlandse bodem. Pellet Pelle #pelletkachel #duroflame

Pelle - Duroflame

Moderne pelletkachels

Ben je op zoek naar een moderne pelletkachel? De vernieuwende designkachels van Duroflame zijn elegante pelletkachels van Hollandse bodem, die perfect passen in het hedendaagse interieur. En ze zijn super gemakkelijk in het gebruik! Nadat je het reservoir van de Duroflame kachel hebt gevuld met pellets en de pelletkachel hebt aangezet, gebeurt er van alles binnenin de kachel. Dit proces kun je niet zien, maar het resultaat ervan merk je wel direct in de vorm van een aangename warmte in huis. Bekijk hieronder voorbeelden van Duroflame pelletkachels:

Voorbeelden van pelletkachels

Pelletkachel. Duroflame pelletkachels van Nederlandse bodem. Pellet Rinus #pelletkachel #duroflame

Rinus - Duroflame

Pelletkachel. Duroflame pelletkachels van Nederlandse bodem. Pellet Carre #pelletkachel #duroflame

Carre - Duroflame

Meer weten over deze pelletkachels? Lees hier meer over de verschillende pelletkachels en vraag informatie aan of bezoek een verkooppunt in de buurt





Brochure over Pelletkachels: de voordelen op een rij aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:




De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.



BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP