Sfeervolle en fluisterstille pelletkachels

Ben je op zoek naar een gezellige en sfeervolle kachel? Overweeg dan ook eens een pelletkachel. Ze zijn super sfeervol, voordelig in gebruik, goed voor het milieu, hebben een optimaal vermogen en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de nieuwe generatie pelletkachels van MCZ, Austroflamm & Sergio Leoni ook nog eens fluisterstil.

Pelletkachel MCZ Lam via Fero
De nieuwe Pelletkachel MCZ Lam 

De voordelen van een pelletkachel.

Een pelletkachel geeft warmte met één druk op de knop. De charmante kachels zijn heel gebruiksvriendelijk door een volautomatische ontsteking, uitdoving en een ingebouwde thermostaat. De rendementen liggen bij een pelletkachel het hoogste (meer dan 90%) en de warmte wordt op een snelle manier verspreid in de woning dankzij de convectieventilator. Een optimaal vermogen en een efficiënte verbranding.

Pelletkachels Austroflamm Polly via Fero
Pelletkachels Austroflamm Polly via Fero

Nieuwe generatie fluisterstille pelletkachels

En nu hebben verschillende pelletkachel fabrikanten ook nog eens stille pelletkachels gepresenteerd. De warmte wordt bij deze systemen in de ruimte verspreid via natuurlijke convectie; er is geen ventilator meer aanwezig. Elk technisch detail is speciaal ontworpen om de volledige warmte in de ruimte te brengen en te houden. Het vlammenbeeld werd aanzienlijk verbeterd door de introductie van een bredere branderpot, waardoor het nu amper te onderscheiden is van dat van een echte houthaard. De gezellige sfeer en charme van een echte houtkachel!

Het hedendaags design van deze modellen wordt daardoor nog aantrekkelijker gemaakt. En dankzij de Active+ technologie kunnen bepaalde modellen zelfs bediend worden met uw smartphone of tablet (MCZ & Sergio Leoni).

Pelletkachel Marlene van Sergio Leoni via Fero

Pelletkachel Marlene van Sergio Leoni via Fero

Pelletkachel Tray van MCZ via Fero
Pelletkachel Tray van MCZ via Fero

Stûv

De Essentie van het vuur

Informatie aanvragen bij Stûv

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen