Pelletkachels zijn ideale sfeermakers in huis!

Pelletkachels zijn ideale sfeermakers in huis!

We gaan weer heerlijk cocoonen in huis nu het buiten langzaam natter en kouder wordt. Niks mis met wat gezelligheid! Ben je nog op zoek naar een warme sfeermaker in je interieur? Dan hebben wij een topper voor je: de pelletkachel! We vertellen graag wat meer over deze toestellen en zetten een paar mooie exemplaren voor je op een rij. Kiezen maar!

Pelletkachel MCZ Alea Easy #pelletkachel #interieur

Pelletkachel MCZ Alea Easy

Energiezuinig en zonder gasaansluiting

Pelletkachels hebben een hoog rendement en een groot gebruiksgemak, want ze werken automatisch. Dat zorgt ook nog eens voor een heel goede verbranding. Je verwarmt de kamer energiezuinig en zonder aardgas en de houtpellets brengen de gezellige vlammen van een houtkachel.

Wanneer je graag hout stookt voor de sfeer, dan is een pelletkachel een schone en gezonde oplossing. De moderne toestellen voldoen aan de strenge Ecodesign normen voor 2022 en wanneer je je pelletkachel op de juiste wijze gebruikt, beperk je de overlast voor buren en het milieu. Lees hierover meer op Milieucentraal.

We zetten een aantal moderne en innovatieve toestellen met verschillende technologieën van pelletkachel specialist en trendsetter MCZ voor je op een rij. Voor elk wat wils!

Pelletkachel MCZ Cute Maestro #pelletkachel #pellethaard #duurzaam #verwarmen #interieur

Pelletkachel MCZ Cute Maestro

Klaar voor de smartphone

Bedien je graag je apparaten met je smartphone? Met een MCZ Maestro kan dat. Op afstand of in dezelfde ruimte, het gebruiksgemak van deze mooie kachels is enorm. Je kan natuurlijk altijd zelf kiezen hoe je hem bedient: via smartphone, de display, een thermostaat, of via de afstandsbediening. De ventilatie kan op de meeste Maestro toestellen uitgeschakeld worden, voor een fluisterstille werking.

Met de pelletsensor krijg je een waarschuwing op je smartphone wanneer de tank bijna leeg is. Je kan ook kiezen voor de temperatuursensor: zo kan de temperatuur in een andere hoek van de ruimte gemeten worden, om de warmte nog beter te verdelen. De Maestro’s van MCZ zijn er in meerdere vermogens en uitvoeringen: er zijn maar liefst 28 modellen om uit te kiezen.

Pelletkachel MCZ Reflex Maestro  #pelletkachel #pellethaard #duurzaam #verwarmen #interieur

Pelletkachel MCZ Reflex Maestro 

Basic & betrouwbaar

EASY is een pelletkachel in zijn puurste vorm: een basic en betrouwbaar toestel, programmeerbaar en bedienbaar via een ingebouwd bedieningspaneel. EASY staat dan ook niet voor niets voor 'eenvoudig'. De kachelreeks omvat meerdere toestellen, van 6 kW tot 10 kW en ze zijn ook met WiFi uit te rusten. Ze zijn robuust gebouwd met gietijzeren onderdelen, maar bieden wat minder mogelijkheden dan de hierboven beschreven Maestro modellen.

Pelletkachel MCZ Amy Easy  #pelletkachel #pellethaard #duurzaam #verwarmen #interieur

Pelletkachel MCZ Amy Easy

Hydromatic

De MCZ Hydromatic pelletkachels produceren warm water voor de radiatoren én warme lucht voor de woonruimte. Zo geniet je van een aangename vlam in de woonkamer, terwijl ook andere ruimtes opgewarmd worden. Een Hydromatic is al helemaal uitgerust met hoogrendementspomp, veiligheidskleppen, expansievat en alle benodigdheden voor de CV. Een compleet systeem in een compact toestel!

Pelletkachel MCZ Ego Maestro Hydromatic #pelletkachel #verwarmen #duurzaam

Pelletkachel MCZ Ego Maestro Hydromatic

De MCZ Hydromatic is beschikbaar in 3 vermogens: 12 kW, 16 kW of 24 kW. Dit maakt ze geschikt voor kleine, middelgrote én grote woningen. Onderhoud is eenvoudig. Deze toestellen zijn zelfreinigend en volledig automatisch. Dankzij de extra grote aslade hoef je deze slechts éénmaal per week te legen. Ook aan comfort werd gedacht, want deze toestellen zijn bedienbaar vanop afstand via WiFi.

Pelletkachel pellethaard MCZ Vivi 90 Maestro Hydromatic #pelletkachel #pellethaard #duurzaam #verwarmen #interieur

Pelletkachel pellethaard MCZ Vivi 90 Maestro Hydromatic

Lijkt het je wel wat en wil je meer weten over de pelletkachels van MCZ? Vraag dan informatie aan of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Brochure over Pelletkachels zijn ideale sfeermakers in huis! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP