pinterest
Pelletkachel Stûv P-10 wint Design Award

Pelletkachel Stûv P-10 wint Design Award

De P-10 pellethaard van Stûv heeft een prestigieuze Design Award gewonnen. De moderne Stûv P-10 werd met de Red Dot Design Award bekroond wegens zijn innovatieve technologie, het minimalistisch design, zijn milieuvriendelijkheid en functionaliteit.

Red Dot Award

De Red Dot Design Award is één van de meest prestigeuze design-awards ter wereld, en staat wereldwijd bekend als een erkend keurmerk. De Stûv P-10 pelletkachel werd uit zo’n 5.200 producten afkomstig uit 57 verschillende landen verkozen als winnaar in de categorie Product Design. De kachel maakte indruk op de jury vanwege zijn unieke en baanbrekende techniek en strak modern design. De kachel onderscheidt zich zowel esthetisch als technisch van de bestaande pelletkachels omdat de techniek van de Stûv P-10 zich onderaan bevindt. Het technische onderdeel is ook het ‘voetstuk’ waarop de verbrandingskamer staat.

FotoPelletkachel Stûv P-10 wint Design Award

Het strak en sober design maakt van de Stûv pelletkachel een mooi meubelstuk dat perfect past in elk modern interieur. De zeer aanwezige en mooie vlam zorgt voor een gezellige sfeer en verspreidt een aangename warmte in de woonkamer.

FotoPelletkachel Stûv P-10 wint Design Award 

De Stûv pelletkachel is stil aanwezig en veroorzaakt geen storend tikkend geluid van vallende pellets of van ingebouwde ventilatoren. Naast de opvallende kenmerken op gebied van design en techniek, heeft de Stûv P-10 ook nog eens een uitzonderlijk rendement van meer dan 90%. Lees hier meer en bekijk een filmpje van de prijswinnende pelletkachel...

“Met deze prestigieuze award versterkt Stûv eens te meer zijn positie als toonaangevende speler op gebied van industrieel design. We zijn trots op deze internationale erkenning, “ aldus François Sidler, algemeen directeur van Stûv.

Bewaren

Stûv

De Essentie van het vuur

Informatie aanvragen bij Stûv

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen