pinterest
Pelletkachel Marlene van Sergio Leoni

Pelletkachel Marlene van Sergio Leoni

Een klassieke keramische kachel hoeft niet altijd een houtkachel te zijn. De Italiaanse pelletkachels van Sergio Leoni hebben een majestueus en authentiek uiterlijk en zorgen voor de meest comfortabele en natuurlijke verwarming. Zonder ventilatoren is de warmte uniform en constant, echte stralingswarmte. De elegante, klassieke pelletkachel Marlene is nu opgenomen in het assortiment van Fero.

 FotoPelletkachel Marlene van Sergio Leoni    FotoPelletkachel Marlene van Sergio Leoni

Een fluisterstille pelletkachel

Het verhaal achter de Italiaanse kachel Marlene is er één van vernieuwing in een nostalgisch jasje. Eén van de klanten van Sergio Leoni zocht al geruime tijd een kachel voor zijn alleenwonende moeder op leeftijd. Een dynamische vrouw met een grote voorliefde voor antiquiteiten, lang voor de “shabby-chique” stijl populair werd. Ze hield van het idee van een houtkachel, maar haar zoon dacht eerder aan een pelletkachel die start met één druk op de knop, om het leven eenvoudiger te maken.

Sergio Leoni kwam met een acceptabel alternatief door de klassieke Marlene om te toveren tot hun allereerste pelletkachel. De fluisterstille Marlene pellet verspreidt de warmte op identiek dezelfde manier als een houtkachel: ze maakt gebruik van de kracht van de vuurvaste keramiek, gecombineerd met pure convectiewarmte. Ze beschikt over een bredere branderpot waardoor de pellets beter verdeeld worden om nadien te ontsteken op een natuurlijkere manier. Als resultaat krijgt de Marlene een rustige en aangename vlam. De romantische bekleding is meer dan de kers op de taart. Een echte Sergio, zoals ze er 50 jaar geleden ook uitzagen.

De Marlene is verkrijgbaar in vele kleuren van rood, blauw tot groen en van vele tinten wit tot zwart. Mat en glans.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen