Onyx

Buitengewoon extreme luxe

Onyx Orbit, de luxe elektrische hanghaard

De nieuwste elektrische haard is ultramodern en past in elk interieur. Het voordeel van een zwevende haard is dat je vanaf de bank zo in het vuur kunt kijken. En dat is precies de bedoeling van Onyx, een haard aanbieden die garant staat voor een buitengewone ervaring. Binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar!

Buitengewoon luxe

De hangende Onyx Orbit elektrische haarden zijn geschikt voor open woonruimtes. Vanwege het elliptische ontwerp met open voorkant heeft de Orbit een breed panoramisch beeld met goed zicht op de vlammen en de levensechte eikenhoutblokken. Bovendien kan de Orbit tot 340° worden gedraaid om het zicht op het vuur aan te passen aan de gewenste hoek. Waar je ook zit in de woonkamer, je hebt zo altijd een goed zicht op het vuur. 

Decoratief rookkanaal 

Elektrische haarden hebben geen rookkanaal nodig. Daarom is deze aluminium buis puur ter decoratie en zo gemonteerd dat er een plafondbeugel aan is bevestigd waarin de stroomkabel is weggewerkt. Het rookkanaal is verkrijgbaar voor verschillende plafondhoogtes.

Instant sfeer 

De Onyx Orbiyt is een echte sfeermaker, die zich aanpast aan het moment. Het authentieke vuureffect wordt aangevuld met een reeks lichteffecten, aangedreven door Chromalight-technologie. Met drie vlamkleuren, waaronder amber, amber met blauw accent of blauw kun je zelf kiezen welke vlam bij jouw stemming van dat moment past. De branderbed-verlichting verlicht de met glas verbrande stukken houtskool en houtblokken van onderaf, wat een gloeiaffect geeft. Je kunt kiezen uit 13 kleuren.

Volledige controle 

Voor meer geavanceerde functies zoals het instellen van timers voor verwarming, is de Orbit uitgerust met de innovatieve thermostatische eco-handset, die volledige controle geeft over alles wat deze hangende elektrische haard te bieden heeft. Een ingebouwde thermostaat betekent dat je eenvoudig de gewenste kamertemperatuur kunt instellen en je elektrische haard de rest kunt laten doen. Ook kun je kiezen om helemaal geen verwarming te gebruiken en alleen van de lichteffecten te genieten. De verwachting is dat de Orbit vanaf de herfst ook in Nederland verkrijgbaar is. 

Lees ook: Elektrische inbouwhaarden van Stovax

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen