pinterest
Olaf Eco van Wanders fires & stoves

Olaf Eco van Wanders fires & stoves

Optimaal genieten met de Olaf Eco van Wanders fires & stoves

De samenwerking van Duitse speksteenspecialist Olaf Jansen en Wanders fires & stoves heeft geresulteerd in een hele bijzondere houtkachel: de Olaf Eco, de houtkachel waarbij je optimaal kunt genieten van de warmte terwijl je duurzaam en economisch stookt.

FotoOlaf Eco van Wanders fires & stoves

  FotoOlaf Eco van Wanders fires & stoves


Milieubewust stoken en toch een maximale warmteafgifte creëeren zijn belangrijke pijlers hedendaags bij de aanschaf van een houtkachel. De ontwikkelaars van Wanders hebben hiervoor intensief samengewerkt met de Duitse speksteenkachel specialist Olaf Jansen naar wie de kachel ook vernoemd is. “Deze kachel combineert op eenvoudige wijze een aantal oude technieken” vertelt algemeen directeur Paul Schurink vol trots. “Ik zie deze kachel echt een beetje als mijn kindje. In eerste instantie kwam Olaf Jansen met het idee en wij hebben dat hier verder uitgewerkt met de Olaf Eco als resultaat.”

Speksteen heeft de eigenschap dat het heel lang warmte vasthoudt, daarom worden de rookgassen nog extra langs het speksteen gevoerd om warmte af te geven voordat ze in de schoorsteen verdwijnen. In de praktijk komt het er op neer dat de Olaf Eco daardoor minder hout nodig heeft om de kamer langer te verwarmen.

Olaf Eco is dus milieu en hout besparend, en geeft heerlijke warmte waar je lekker lang van kan genieten. Binnenkort ook in een afgeronde versie leverbaar.

Informatie aanvragen bij Wanders

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen