Oervuur keukenhaard

Een haard in de keuken is een verrijking voor iedereen die houdt van koken en genieten. De oervuur-keukenhaard van Brunner gaat nog een stapje verder. Deze haard is een hoogstandje voor mensen die genieten van lekker koken op een houtvuur.


De keukenhaard is opgebouwd als oervuurhaard. Deze openhaarden geven de ultieme vuurbeleving, maar zonder te veel aan warmte. Simpelweg een haardvuur, voelen, horen, ruiken. De raamloze kachels zijn technisch geoptimaliseerd voor een open vuur en hebben opvallend weinig schoorsteentrek nodig, zodat een open vuur in de keuken mogelijk is. 


Dat wordt eerst genieten van het vuur en vervolgens samen met familie of vrienden een lekkere maaltijd bereiden! Dankzij de extra diepe verbrandingskamer en de motorisch aangedreven draaispies blijven vlees en andere etenswaren lang sappig en smakelijk. Deze haard is voor de echte levensgenieter.

Het design is modern en strak. De stookbodem en -wanden zijn gemaakt van gietijzer en extra wanden kunnen worden toegevoegd om de haard optisch te vergroten. Een oervuur-haard is speciaal voor de zintuigen en niet zozeer voor de warmte. Om bij weg te dromen, te ontspannen en je goed te voelen. Weg van de hectiek van de dag. Nu is er weer het vuur in zijn oorspronkelijke vorm. Zonder ruit, puur in volle glorie, voelen, horen, ruiken. Vuur voor de zintuigen.

Voor meer informatie: check rebelfire.nl

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen