Nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Het kachel- en haarden seizoen is weer begonnen en daarom is het een mooi moment om aandacht te besteden aan kachels die je woning duurzaam verwarmen. Dit keer zetten we de nieuwe pelletkachel Torsby van Nordic Fire in de spotlights!

Pelletkachel met subsidie

Pelletkachels zijn Co2 neutraal en de meeste pellets hebben een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en dat er altijd herplant is. Zo zorgen pelletkachels voor een duurzame manier van verwarmen. Voor deze nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen van Nordic Fire ontvang je daarom € 500,- subsidie van de overheid.

Pelletkachel Torsby met speksteen via nordic Fire. Prachtig vuur, zeer stil en voorzien van een gepatenteerd, automatisch reinigingssysteem. Met subsidie! #pelletkachel #verwarmen #duurzaamverwarmen #nordicfire #pelletkachel

Pelletkachel Torsby met speksteen - Nordic fire

Torsby is een stille kachel met een prachtig vuur en een automatisch reinigingssysteem, waardoor je de aslade maar 1 keer per maand hoeft te legen. Door het Auto Pilot System is de kachel nog zuiniger met pellets en kan je langer verwarmen met 1 vulling.
De stijlvolle kachel is standaard bedienbaar via een overzichtelijke WIFI app en uitgebreide afstandbediening. De afvoer zit aan de achterzijde van de kachel. Hierdoor kan de kachel dichter tegen de wand geplaatst worden.

CV Pelletkachel

Wist je dat pelletkachels ook kunnen worden aangesloten op de bestaande CV installatie of om te combineren met een zonneboiler systeem? De HRV Torsby is hiervoor voorzien van een complete besturing. De CV pelletkachel is voorzien van een handig display op de kachel en voorzien van een standaard WIFI. De uitgebreide en overzichtelijke software zorgt ervoor dat de pelletkachel volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld. Vanwege het duurzame karakter zit er € 1400,- subsidie op deze pelletkachel.

Pelletkachel Torsby van Nordic Fire kan ook worden aangesloten op de bestaande CV installatie of worden gecombineerd met een zonnebiler systeem #pelletkachel #cvpelletkachel #duurzaamverwarmen #nordicfire

Alle Nordic Fire pelletkachels zijn opgebouwd uit de beste materialen, daardoor is de levensduur langer en heb je maar liefst 5 jaar volledige garantie. Bekijk hier meer kachels van Nordic Fire en vraag vrijblijvend informatie aan.

Bekijk meer voorbeelden van pelletkachels

Brochure over Nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP