pinterest
Nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Het kachel- en haarden seizoen is weer begonnen en daarom is het een mooi moment om aandacht te besteden aan kachels die je woning duurzaam verwarmen. Dit keer zetten we de nieuwe pelletkachel Torsby van Nordic Fire in de spotlights!

Pelletkachel met subsidie

Pelletkachels zijn Co2 neutraal en de meeste pellets hebben een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en dat er altijd herplant is. Zo zorgen pelletkachels voor een duurzame manier van verwarmen. Voor deze nieuwe pelletkachel Torsby met speksteen van Nordic Fire ontvang je daarom € 500,- subsidie van de overheid.

FotoNieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Pelletkachel Torsby met speksteen - Nordic fire

Torsby is een stille kachel met een prachtig vuur en een automatisch reinigingssysteem, waardoor je de aslade maar 1 keer per maand hoeft te legen. Door het Auto Pilot System is de kachel nog zuiniger met pellets en kan je langer verwarmen met 1 vulling.
De stijlvolle kachel is standaard bedienbaar via een overzichtelijke WIFI app en uitgebreide afstandbediening. De afvoer zit aan de achterzijde van de kachel. Hierdoor kan de kachel dichter tegen de wand geplaatst worden.

CV Pelletkachel

Wist je dat pelletkachels ook kunnen worden aangesloten op de bestaande CV installatie of om te combineren met een zonneboiler systeem? De HRV Torsby is hiervoor voorzien van een complete besturing. De CV pelletkachel is voorzien van een handig display op de kachel en voorzien van een standaard WIFI. De uitgebreide en overzichtelijke software zorgt ervoor dat de pelletkachel volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld. Vanwege het duurzame karakter zit er € 1400,- subsidie op deze pelletkachel.

FotoNieuwe pelletkachel Torsby met speksteen

Bekijk meer voorbeelden van pelletkachels

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen